Μίνα Αρναούτη: «Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία! Έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με...»!

Συγκινεί με το δημόσιο ξέσπασμα της!

Μίνα Αρναούτη: «Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία! Έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με...»!

Συγκινεί η Μίνα Αρναούτη με το δημόσιο ξέσπασμα της. «Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία! Έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με...», είπε μεταξύ άλλων.

Τις τελευταίες ημέρες δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της, τα οποία κάνουν λόγο για διακοπές χλιδής.

Σε αυτά τα αρνητικά σχόλια θέλησε να απαντήσει με ένα μακροσκελές κείμενο στα Instastories της. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το γεγονός ότι έγινα γνωστή από ένα δυστύχημα δεν το διάλεξα ούτε το προφήτεψα. Στη ζωή γίνονται πολλά χωρίς εμείς να κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι. Στην ερώτηση “τι δουλειά κάνω” έχω απάντηση! Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία. Το τελευταίο το έκανα πριν δυο μήνες και πριν έρθω στο νησί μου στη Μυτιλήνη, το οποίο δεν το ανακοίνωσα ποτέ δημόσια, γιατί έχοντας κάνει 16, πλέον έχω κουραστεί και η ίδια με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πως όλοι αυτοί που σχολιάζουν τόσο αρνητικά κάτω από φωτογραφίες μου έχουν σκεφτεί ποτέ αν μπορώ καν να δουλέψω τόσα χρόνια που μπαινοβγαίνω σε νοσοκομεία, δεν ξέρω αν μπορούν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτού του συμβάντος που πέρασα, ψυχολογικά, σωματικά και ηθικά. Λοιπόν, πριν δυο μήνες εγώ έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με ένα πεσμένο αιματοκρίτη κάπου στο 22-24. Ζαλάδες μια εβδομάδα όλη μέρα μέσα στο σπίτι και με το άγχος μην πάθω κάτι και είμαι μόνη μου. Αφού τελείωσε το μαρτύριο αυτό ήρθα στο νησί από όπου κατάγομαι και ζει και η μητέρα μου μόνιμα εδώ. Πού είδαν όλοι αυτοί τη Μύκονο; Πού είδαν τις χλιδάτες διακοπές; Για ένα μπάνιο μπορεί να πάει όλος ο κόσμος στο χωριό του, αυτό έκανα και εγώ»!

Μίνα Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο! «Ασυνείδητοι σκορπούν το θάνατο!»

Η Μίνα Αρναούτη συγκλονίζει με το μήνυμά της για το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο με τη νεκρή γιαγιά και το εγγονάκι της, κάνοντας λόγο για ασυνείδητους που σκορπούν τον θάνατο!

Μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη πρότεινε και μία λύση ως τιμωρία.

Η τραγωδία στο Αίγιο δεν μπορεί να ξεχαστεί, όταν ένας οδηγός έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη γιαγιά και το εγγονάκι της σκορπώντας τον θάνατο!

Η Μίνα Αρναούτη, που έζησε το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη καθώς βρισκόταν στο αυτοκίνητο του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στα social media με αφορμή το δυστύχημα στο Αίγιο.

Άστραψε και βρόντηξε η Μίνα Αρναούτη! «Σε σκοτώνουν και φέρονται σαν κτήνη...»

Αναλυτικά: «Πόσα τροχαία πια.. κάθε μέρα διαβάζω για θανάτους. Ας γίνει κάτι. Ασυνείδητοι σκορπούν τον θάνατο και η τιμωρία για τις ζωές που χάνονται ποια είναι; Τουλάχιστον ας τους στέλνουν σε νοσοκομεία να βοηθάνε για 10 χρόνια ανθρώπους που είναι θύματα τροχαίων για παραδειγματισμό.

Πριν πιεις ή πριν αναπτύξεις ταχύτητα σκέψου ότι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στον δρόμο σου έχει οικογένεια. Αν τον χάσουν θα χαλάσεις μια οικογένεια. Αν ζήσει και τραυματιστεί σοβαρά μια οικογένεια θα υποφέρει. Ένας άνθρωπος που ξυπνά στην εντατική μετα από ένα σοβαρό τραυματισμό και καθ’ολη την διάρκεια της αποκατάστασης είναι ένας άνθρωπος αδύναμος, με πεσμένη ψυχολογία, νεύρα, απογοήτευση, κατάθλιψη.

Δεν θέλει να ζήσει έτσι, εξαρτάται από άλλους, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, δεν δουλεύει, έχει τρομερά έξοδα, μπορεί να έχει παιδιά. Μαζί με αυτόν δεν μπορεί να εργάζεται και κάποιο συγγενικό πρόσωπο αν χρειάζεται 24ωρη βοήθεια και όλα αυτά είναι ένας τεράστιος όγκος προβλημάτων που δημιούργησες εσύ επειδή ήθελες να περάσεις καλά ή και να πεθάνεις. Αν δεν σε νοιάζει για τη ζωή σου σκέψου ότι κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσουν!».

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο!