Πάολα: Μίλησε ανοιχτά για τον άντρα της ζωής της! «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτόν»!

Επιτέλους!

Η Πάολα έκανε ανατροπή και μίλησε ανοιχτά για τον άντρα της ζωής της! «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτόν» αναφέρει μεταξύ άλλων και προκαλεί ταραχές!

Ο πατέρας του παιδιού της, ο Φώτης, που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ on camera, είναι άμεσος συνεργάτης της. Η Πάολα σπάει τη σιωπή της... Αναφέρεται για πρώτη φορά σε αυτόν: «Είναι ό,τι καλύτερο να ξεφεύγεις από τη λογική του τύπου "είναι ο άντρας μου" και να νιώθεις ότι είναι ο άνθρωπός σου. Είναι παντού δίπλα μου για εμένα ο Φώτης. Σε ό,τι κι αν έχω κάνει προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι στήριγμα, πατέρας, σύζυγος. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς να υπάρχει, με οποιονδήποτε τρόπο, αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου. Σπάνια μιλάω γι' αυτόν γιατί δεν το θέλει εκείνος. Αλλά ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ με τους αναγνώστες σας», μας λέει.

Expand player


Αν και επιμένει Αθήνα, «η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου», λέει χαρακτηριστικά. «Εύχομαι κάποια στιγμή να με κάνουν να νιώσω και εδώ το ίδιο. Ακόμα με βλέπουν καχύποπτα κάποιοι. Τους δίνω το χρόνο τους να βγάλουν συμπεράσματα».

Όσο για την κρίση και την πολιτική; Ούτε σε αυτή την περίπτωση η Πάολα μασάει τα λόγια της. «Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη ιστορία και πολιτισμό και κάποιοι την κατάντησαν ζητιάνα. Με λυπεί και με πληγώνει αυτό. Η γιατρειά είναι στο αίμα μας. Μόνοι μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όσους μας πολεμούν. Υπήρξαν άνθρωποι με τσαγανό και μαγκιά αλλά είχαν μια γραμμή το ίδιο "φλωρίστικη" με άλλους πολιτικούς».

Την έχετε δει με το τοπ και την φούστα της με κρόσσια που προκάλεσε ταραχές;

Πάολα: Αποκάλυψη τώρα! Ο νέος άντρας που μπαίνει στη ζωή της! Αυτό το «ζευγάρι» θα συζητηθεί!

Σας έχουμε μία συγκλονιστική αποκάλυψη τώρα για την Πάολα! Αυτός είναι ο νέος άντρας που μπαίνει από εδώ και στο εξής στη ζωή της και είναι πασίγνωστος! Το «ζευγάρι» αυτό θα συζητηθεί σίγουρα φέτος το χειμώνα απ' όλους!

Μία νέα αρχή έρχεται για τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία θα βάλει στη ζωή της έναν νέο άντρα.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο θα εμφανίζεται στο κλαμπ "Vogue" στη Θεσσαλονίκη! Το "ζευγάρι" αυτό θα είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της νύχτας και σίγουρα θα αποτελέσει θέμα συζήτησης απ' όλους!

Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε την πρεμιέρα της πριν από λίγες μέρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάολα: Τέλος ξανά και με μεγάλο καυγά! Πέταξε την βέρα η τραγουδίστρια! Αποκάλυψη!

Πάολα: Η πίσω όψη επί σκηνής της τραγουδίστριας που τρέλανε το κοινό σε συναυλίας της!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

TAGS