Πάολα: Η πίσω όψη επί σκηνής της τραγουδίστριας που τρέλανε το κοινό σε συναυλίας της!

Δείτε και θα πάθετε εγκεφαλικό!

Πάολα: Η πίσω όψη επί σκηνής της τραγουδίστριας που τρέλανε το κοινό σε συναυλίας της!

Το κοινό σε συναυλία της τρέλανε η Πάολα με την πίσω όψη της να είναι σχεδόν ακάλυπτη αφού φορούσε μόνο ένα κορμάκι.

Δεν σταματά να προκαλεί χαμό με τις εμφανίσεις της και αυτή τη φορά ξεσήκωσε την Νέα Υόρκη.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή της Νέας Υόρκης με αποκαλυπτικό κορμάκι, στο πλαίσιο περιοδείας που κάνει αυτή την εποχή σε Αμερική και Καναδά.

Επέλεξε για την εμφάνισή της μία maxi διαφάνεια και από μέσα ένα κορμάκι σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Πάολα: Απίστευτο δημόσιο άδειασμα στην τραγουδίστρια! «Ποια είσαι εσύ που θα μας διαλύσεις»;

Σε ένα απίστευτο δημόσιο άδειασμα κατά τις Πάολα, προέβη γνωστός τραγουδιστής! «Ποια είσαι εσύ που θα μας διαλύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο....

Γιώργος Δασκουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην διακοπή της συνεργασίας του Νότη Σφακιανάκη με την Πάολα.

«Δεν ξέρω γιατί μάλωσαν και χάλασε η συνεργασία, δεν ξέρω το λόγο. Ξέρουμε ότι είναι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες, σπουδαίοι τραγουδιστές, αλλά έχουν και τις ιδιοτροπίες τους, ειδικά ο Νότης έχει αρκετές. Και φαντάζομαι ότι αν ο λόγος που έγινε η διακοπή της συνεργασίας είναι πέρα από το επαγγελματικό καθαρά, το θεωρώ λάθος.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης

Το θεωρώ χαζό ο λόγος να είναι η φασαρία στο καμαρίνι, δεν τα πιστεύω αυτά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει μια συνεργασία… Από αυτό το μαγαζί ζουν 200 οικογένειες, είναι ένας επιχειρηματίας που έχει επενδύσει ένα κάρο λεφτά, ποιος είσαι που θα διαλύσεις τόσους ανθρώπους;», είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης στο Happy Day στον Αlpha!

Πάολα: Το διπλό χτύπημα της μοίρας! Ψυχολογικά «τσακισμένη» η τραγουδίστρια....

Ψυχολογικά τσακισμένη είναι η τραγουδίστρια Πάολα με το διπλό χτύπημα της μοίρας που δέχτηκε!

Η τραγουδίστρια το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο «Βινύλιο» και ο Αντώνης Κανάκης της ζήτησε να μιλήσει για τον Παντελή Παντελίδη, έτσι όπως εκείνη τον έζησε και τον γνώρισε, αλλά και για τον πατέρα της!

Η Πάολα μίλησε για το φιλαράκι της-όπως τον αποκάλεσε- και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πώς έφυγε από τη ζωή. Η ίδια, περιέγραψε πως έκανε μπάνιο όταν άκουσε τη μητέρα της να τη φωνάζει. Στην τηλεόραση έδειχναν το τροχαίο και εκείνη είχε μείνει παγωμένη και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Στην συνέχεια, δάκρυσε μιλώντας για τον πατέρα της!

H Πάολα, τόνισε ότι πιστεύει πώς ο πατέρας της ζει και αρνείται να δεχτεί πως έχει φύγει από τη ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που στην αρχή έλεγε πώς έχει πάει ένα ταξίδι, ενώ τώρα λέει ότι βρίσκεται στον Παράδεισο.

Η ίδια, αναφέρθηκε στον πατέρα της με πολύ τρυφερά λόγια και μάλιστα τον αποκάλεσε «λιοντάρι».....

Η τραγουδίστρια εξήγησε γιατί είχε γράψει όταν τον είχε χάσει πώς στην προηγούμενή της ζωή τον ονειρεύτηκε και σε αυτή τον είχε για μπαμπά. Δείτε τα σχετικά βίντεο: