Πάολα: Τέλος ξανά και με μεγάλο καυγά! Πέταξε την βέρα η τραγουδίστρια! Αποκάλυψη!

Το επεισοδιακό διήμερο! Όλο το ρεπορτάζ!

Πάολα: Τέλος ξανά και με μεγάλο καυγά! Πέταξε την βέρα η τραγουδίστρια! Αποκάλυψη!

Αποκάλυψη για την Πάολα! Είπε το τέλος ξανά και με έναν μεγάλο καυγά πέταξε την βέρα η τραγουδίστρια! Τι συνέβη;

Πριν από λίγο καιρό η Πάολα γιόρτασε τα γενέθλιά της! Η τραγουδίστρια έγινε 37 ετών και ο Μιχάλης Ποζίδης φρόντισε εκείνη την ημέρα να της μείνει αξέχαστη, καθώς της έκανε πρόταση γάμου.

Η τραγουδίστρια είχε επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της εδώ και περίπου τέσσερις μήνες σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao.

Οι δυο τους σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο στην Χαλκιδική, αγαπημένο προορισμό και των δυο, αλλά το Σαββατοκύριακο αυτό μόνο ειδυλλιακό δεν αποδείχθηκε αφού μετά από έναν μεγάλο καυγά η Πάολα πέταξε τη βέρα της και έφυγε αφήνοντας τον επιχειρηματία μόνο του.

Ο αρραβώνας επί του παρόντος έχει λήξει όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι που συμπληρώνουν ότι αιτία του καυγά ήταν μια σκηνή ζηλοτυπίας που βγήκε εκτός ορίων. Το ζευγάρι έχει δώσει τέλος στην σχέση του χωρίς όμως να μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι το τέλος είναι αυτή τη φορά οριστικό, καθώς και οι δυο τους είχαν χωρίσει για ένα μεγάλο διάστημα και στο παρελθόν αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος...

Πάολα: Σε κατάσταση σοκ! Εγκλωβισμένη στην κακοκαιρία!

Σε κατάσταση σοκ η τραγουδίστρια, Πάολα! Βρέθηκε εγκλωβισμένη στην κακοκαιρία και τα ντοκουμέντα ανατριχιάζουν! Τι ακριβώς συνέβη;

Τη χθεσινή βραδιά θα τη θυμάται σίγουρα η Πάολα ως μία από τις πιο τρομακτικές της ζωής της αφού την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας και ενώ έξω μαινόταν η κακοκαιρία, πλημμύρισαν τα πάντα και έπρεπε να φύγει, μαζί με τους περίπου 1000 θαμώνες του μαγαζιού.

Η βροχή έξω έπεφτε για περίπου τρεις ώρες με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το ποτάμι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα, έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Οι 1000 και πλέον θαυμαστές της Πάολας που είχαν σπεύσει να την απολαύσουν στις ερμηνείες της διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να βγουν και να φύγουν και έτσι έπρεπε να καλέσουν την Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Οι Αρχές, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και έτσι τα αυτοκίνητα κατάφεραν να φύγουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Κάποιοι από τους θαμώνες χρειάστηκε να φύγουν από το σημείο με λεωφορείο που επιστρατεύτηκε για να απεγκλωβιστεί ο κόσμος από το νυχτερινό κέντρο μιας και ο χείμαρρος έδειχνε έτοιμος να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που λόγω της κακοκαιρίας και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στο σημείο, εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε η Πάολα και της πέρασαν χειροπέδες! Καρέ-καρέ οι φωτογραφίες από τη σύλληψή της!

Μεγάλα μπλεξίματα για την τραγουδίστρια!

Η Πάολα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για συναυλία, όπου ξεσήκωσε το κοινό με την εκρηκτική της εμφάνιση!

Στις φωτογραφίες που ανέβαασε όμως στο instagram, φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι της έχουν περάσει χειροπέδες.

Φυσικά το περιστατικό είναι χιουμοριστικό, με την ίδια να το διασκεδάζει και να γράφει: «συνελήφθη για ολοσχερής καταστροφή στους χώρους όπου εμφανίστηκε στην Αμερική!»

Δείτε τις φωτογραφίες

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!