Αντελίνα Βαρθακούρη: Είχε κρυφτεί στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Χάρη για τον πιο απίστευτο λόγο! Θα μείνετε άφωνοι...

Τι είχε αποκαλύψει;

Στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Χάρη Βαρθακούρη είχε κρυφτεί η Αντελίνα, για τον πιο απίστευτο λόγο. Με την αποκάλυψη της, θα μείνετε άφωνοι.

Είναι σίγουρα, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μιας και μέσα από το Globetrotters κέρδισαν την αγάπη του κόσμου.

Expand player

Πριν μερικέ εβδομάδες, η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου «Stars System» και είχε αναφερθεί στον γάμο της και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε ότι ζηλεύει πολύ και είπε: «Στην αρχή της σχέσης μας κρύφτηκα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Χάρη για να τσεκάρω αν μου έλεγε αλήθεια. Όταν είσαι ερωτευμένος τίποτα δεν είναι ακραίο», εξομολογήθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη και πρόσθεσε: «Ο Χάρης ζηλεύει πιο πολύ από εμένα, αλλά δεν το δείχνει».

Η Αντελίνα μάλιστα, έχει αποκαλύψει και πως γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τον τραγουδιστή και «γεννήθηκε» ο έρωτας τους.

Αντελίνα Βαρθακούρη: "Άδειασε" τον Χάρη με μία λέξη! Η ατάκα που τον "τσάκισε"!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, με μία μόνο της λέξη "άδειασε" δημόσια τον σύζυγο της, Χάρη Βαρθακούρη! Η ατάκα που είπε στον αέρα της εκπομπής και τον "τσάκισε"!

Το αγαπημένο ζευγάρι έγινε αμέσως viral μέσα από τους επικούς καυγάδες που έκανε στην εκπομπή του Star, "Globetrotters", της οποίας βγήκαν και νικητές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», αναφέρθηκαν σε ένα περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, με τον Χάρη Βαρθακούρη να σχολιάζει:

«Ήρωα με λένε εμένα, να ξέρεις, και το εννοώ αυτό, δεν κάνω χιούμορ τώρα. Πολύ πρόσφατα, στο αεροδρόμιο, άκουσα μια συμμορία αντρών να φωνάζει “ήρωας, ήρωας”».

Μη χάσετε επίσης την συγκινητική εξομολόγηση που έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε!

Φυσικά η πάντα ετοιμόλογη Αντελίνα, δεν το άφησε να πέσει κάτω και του απάντησε:

«Εμ βέβαια, τι θα φωνάξουν οι άντρες, οι γυναίκες όμως; Εμένα μου λένε οι γυναίκες “κορίτσι μου, μαζί σου! Σκίστον, πιες του το αίμα κι άλλο”».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Βαρθακούρης: «Η Αντελίνα μου έβαλε τα...» Με 2 λόγια είπε την αλήθεια για τον γάμο τους!

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Τι αναφέρει το συμβόλαιο τους με το STAR; Αποκάλυψη...

Διαβάστε περισσότερα stories στο YouWeekly.gr