Αποκλειστικό! Μπρουσκο: Τα 5 νέα επεισόδια, πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αποκλειστικά και μόνο μέσα από το Youweekly.gr, μπορείτε να δείτε τα 5 νέα επεισόδια του Μπρούσκο, πρώτοι από όλους! Συνταρακτικοί διάλογοι και απίστευτες ανατροπές στην σειρά...Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση και φωτορεπορτάζ...Πηγή μας το τηλεοπτικό περιοδικό "TiVi Σίριαλ", που κατ'αποκλειστικότητα αναδημοσιεύει το Youweekly.gr.

Από την Μαρία Μεταξητινού...

Η Βασιλική ζει ένα δράμα, ο δολοφόνος βρίσκεται στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει. Την ίδια στιγμή πιάνουν πόνοι τη Μελίνα και ετοιμάζεται να γεννήσει πρόωρα. Ο Μηνάς λέει στη Βασιλική τέρμα. Ο Πάτροκλος τρελαίνεται με την Αννα και σε μια άτυχη στιγμή πυροβολεί τη Χρυσάνθη, ενώ ο Μανωλιός προφυλακίζεται για το φόνο της Αγλαΐας. Ολα αυτά και πολλά ακόμα ανατρεπτικά και συγκλονιστικά πρόκειται να συμβούν στα επόμενα νέα πέντε επεισόδια του «Μπρούσκο», τα οποία εσείς θα δείτε στην οθόνη σας την επόμενη εβδομάδα. Το Tivi Σίριαλ για ακόμα μια φορά σας δίνει αποκλειστικά όλες τις εξελίξεις, με λεπτομέρειες.

Ο Πάτροκλος απειλεί την Αννα, η οποία έχει κλειδωθεί στο σπίτι και φοβάται ν’ ανοίξει: «Ανοιξε ρε, άνοιξε γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει. Δεν μπορεί να μείνεις για πάντα κλειδωμένη εκεί μέσα. Κάποτε θα ανοίξεις... θα σε διαλύσω!», της λέει και ο Διαμαντής προσπαθεί να τον ηρεμήσει.
Την ίδια στιγμή, η Αναστασία μαθαίνει τυχαία ότι ο Ματθαίος έχει μαζί του στην Κύπρο τον μικρό Δημήτρη και του κάνει πάλι σκηνή από το τηλέφωνο: «Τώρα κατάλαβα γιατί δεν ζήτησες τόσες μέρες να δεις το γιο μας. Εχεις το άλλο σου παιδί εκεί. Δεν έχεις αισθήματα εσύ, άκαρδο τέρας είσαι», του λέει και του το κλείνει, αφήνοντας τον Ματθαίο άναυδο.
Ο Μηνάς δίνει κουράγιο στη Βασιλική και ταυτόχρονα μαθαίνουν ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα γι’ αυτήν, καθώς ο Ροκάκης ξέφυγε τον κίνδυνο, ενώ η Δάφνη και η Κωνσταντίνα ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Μανούσος Ροκάκης είναι ο δολοφόνος.
Στην Κύπρο η Μελίνα θέλει να κάνει έκπληξη στον Αχιλλέα που έχει τα γενέθλιά του, αλλά και ο Αχιλλέας θέλει να ξαφνιάσει ευχάριστα τη Μελίνα. Ετσι, ενώ όλοι είναι μαζεμένοι στο σπίτι του Αχιλλέα, αυτός παίρνει τη Μελίνα και πάνε κάπου μόνοι να γιορτάσουν. Μόλις γυρίζουν και ετοιμάζονται να κόψουν δεύτερη τούρτα, πιάνουν ξαφνικά τη Μελίνα αφόρητοι πόνοι.

Η ΜΕΛΙΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΚΟΡΗ

Ο Αχιλλέας δεν ξέρει τι κάνει, είναι σε πανικό, αλλά με τη βοήθεια του Ματθαίου τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, ο Μηνάς είναι έξαλλος με τον Ροκάκη, διότι ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι είχε ερωτική σχέση με τη Βασιλική: «Αυτό το καθίκι ο Ροκάκης, το ξύλο δεν το γλιτώνει. Θα μπουκάρω στο νοσοκομείο και θα τον κάνω τόπι, ρε!», λέει στον Σήφη, ο οποίος θέλει να τον ηρεμήσει και του απαντάει: «Φίλε, δεν λύνονται έτσι αυτά. Μέχρι ν’ αποκαλυφθεί η αλήθεια και να καθαρίσει η Βασιλική, μείνε μακριά από τον Ροκάκη».
Η Αννα, ωστόσο, αποφασίζει να το τραβήξει με τον Πάτροκλο και δηλώνει στον Διαμαντή: «Κακώς σε άκουσα ως τώρα, Διαμαντή. Θα πάω να καταθέσω μήνυση εναντίον του Πάτροκλου για ξυλοδαρμό και κακοποίηση! Δεν με νοιάζει κανείς, αρκεί να πληρώσει. Θα ζητήσω να εξεταστώ και από ιατροδικαστή!».
Αντίθετα, η Κωνσταντίνα αν και πληγωμένη από τον Μανωλιό, λέει: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποδείξω ότι είναι αθώος» και πηγαίνει στην αστυνομία να καταθέσει: «Πήγα στην αστυνομία κι ανέφερα κάτι που θυμήθηκα. Την ημέρα που δολοφόνησαν τη συχωρεμένη την Αγλαΐα, λίγο νωρίτερα είχα βάλει τον Ροκάκη να παρακολουθεί το σπίτι της», λέει στη Δάφνη.
Στο μαιευτήριο διαδραματίζονται τραγελαφικές στιγμές, καθώς η Μελίνα δεν μπορεί να γεννήσει εύκολα και ταλαιπωρείται πολλές ώρες, ενώ ο Αχιλλέας φωνάζει στο γιατρό: «Δεν μπορώ να τη βλέπω να πονάει, κάνε κάτι». Τελικά καταφεύγουν στην καισαρική, ο Αχιλλέας κάνει σαν τρελός μέχρι που βγαίνει ο γιατρός και του λέει: «Να σας ζήσει η κόρη 2,5 κιλά». Ο Αχιλλέας χοροπηδάει από τη χαρά του: «Αυτό ήθελα. Κορίτσι ήθελα. Κορίτσι» φωνάζει παντού.
Στα Χανιά ο Σήφης νιώθει ευτυχισμένος που επιτέλους η Μελίνα απόκτησε παιδί, ενώ η Στεφανία του λέει ξανά: «Να χωρίσει αυτόν η Μελίνα, να την ξαναπαντρευτείς και να έρθει εδώ με το μωράκι της». Στο μεταξύ, ο Μανωλιός προφυλακίζεται.

Ο Σήφης δίνει εντολή θανάτου για τον Νικηφόρο...


ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ - Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ

Ο Μανωλιός περνάει πολύ δύσκολα στη φυλακή και η Αναστασία ζητάει τη βοήθεια του Διαμαντή για να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να τον σώσουν. Η Μελίνα είναι ευτυχισμένη, το ίδιο και ο Αχιλλέας, ο οποίος όμως μόλις μαθαίνει ότι δεν μπορεί να δει την κόρη του γιατί θα μπει σαν πρόωρο στη θερμοκοιτίδα τρελαίνεται, τα βάζει με το γιατρό. Ο Σήφης στέλνει λουλούδια στη Μελίνα με μια κάρτα που γράφει: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που γέννησες... πιο πολύ δεν γίνεται Να σου ζήσει», την οποία βλέπει ο Αχιλλέας και γίνεται πάλι έξαλλος: «Ηλίθιε! Να της ζήσει! Εχει δύο γονείς το παιδί, ούτε καν από ευγένεια», του λέει λίγο μετά στο τηλέφωνο, ενώ κανονίζει να μείνει στο διπλανό κρεβάτι με τη Μελίνα για να είναι μαζί. Ο Πάτροκλος ξεφεύγει από το αυτόφωρο, αλλά δεν αφήνει το σπίτι στην Αννα και οδηγούνται ακόμα μια φορά στα άκρα. Την ίδια στιγμή, η γυναίκα που κρατάει τη Στεφανία φεύγει και η Δάφνη τους στέλνει τη Γεσθημανή για νταντά. Ο Νεκτάριος μαθαίνει από την Αλεξάνδρα ότι περιμένουν γιο και για πρώτη φορά μετά από καιρό της λέει ότι την αγαπάει.

Ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Η Γεσθημανή πιάνει αμέσως δουλειά και φυσικά βάζει τους δικούς της όρους: «Να το ξεκαθαρίσουμε, εγώ είμαι οικονόμος, όχι δουλικό», τους λέει και αυτοί φυσικά τα χάνουν. Ο Μανωλιός φοβάται και το λέει στην Κωνσταντίνα, ενώ ο Ροκάκης το σκάει από το νοσοκομείο και στην αστυνομία σημαίνει συναγερμός, ενώ λίγο αργότερα τον εντοπίζουν και τον συλλαμβάνουν. Στο μεταξύ, η Αννα ζητάει από τον Διαμαντή να μαζέψει τον Πάτροκλο: «Δώσε λύση, γιατί θα αναγκαστώ να μιλήσω στον πατέρα μου. Μπορεί να δείχνει άνθρωπος ήρεμος και καλοσυνάτος, αλλά αν χρειαστεί να αντιδράσει, ξέρεις ότι ο Πάτροκλος δεν θα περάσει καθόλου καλά», του λέει και το πιστεύει. Αμέσως ο Διαμαντής προσπαθεί να μιλήσει στον Πάτροκλο, αλλά αυτός είναι ανένδοτος: «Οχι, δεν καταλαβαίνω τίποτα και δεν φοβάμαι κανέναν. Δεν θα κάνω εγώ πίσω, αυτή έβρισε τη μάνα μου. Και λίγες της έριξα. Επρεπε να φάει μπούφλες, να της φύγει το κεφάλι!», του απαντάει.
Η Αννα περπατάει στο δρόμο και συναντάει τυχαία τον πατέρας της, ο οποίος τη βλέπει χτυπημένη και καταλαβαίνει τι έχει γίνει. Ετσι στέλνει μερικούς άντρες δικούς του να περιμένουν τον Πάτροκλο στο σπίτι. Οταν φτάνει ο Πάτροκλος με τη Χρυσάνθη, μια δυσάρεστη έκπληξη τους περιμένει. Οι άντρες του πατέρα της Αννας τους βάζουν μέσα και αρχίζουν να χτυπάνε με μανία τον Πάτροκλο. Η Χρυσάνθη φωνάζει «βοήθεια, αφήστε τον», αλλά αυτοί στρίβουν να φύγουν αφού πρώτα τον έχουν τσακίσει στο ξύλο. Μόλις γυρίζουν την πλάτη τους, ο Πάτροκλος βγάζει το όπλο να τους πυροβολήσει, η Χρυσάνθη πέφτει πάνω του να τον σταματήσει και η σφαίρα τη χτυπάει στην κοιλιά. Ο Πάτροκλος τρελαίνεται όταν βλέπει τη μάνα του ακίνητη στο πάτωμα και γεμάτη αίματα.
Την ίδια στιγμή, η Ολγα πηγαίνει στην Κύπρο για πείσει τον αδελφό της να τα ξαναφτιάξουν με την Αλίκη και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό συναντάει τον Ματθαίο.

Ο Πάτροκλος πυροβολεί κατά λάθος την Χρυσάνθη


Ο ΣΗΦΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΜΕ ΟΠΛΟ

Ο Πάτροκλος τρέμει στην ιδέα ότι η Χρυσάνθη μπορεί να πεθάνει και ουρλιάζει: «Μάνα μίλα μου, μην πεθάνεις σε παρακαλώ». Η Χρυσάνθη βαριά τραυματισμένη μεταφέρεται στο νοσοκομείο και το μόνο που σκέφτεται είναι το παιδί της: «Θα πεις ότι εγώ σου τράβηξα το όπλο μ’ ακούς;». Ο Πάτροκλος την αγκαλιάζει και της λέει: «Κρατήσου, μη φύγεις». Στο μεταξύ, οι δικηγόροι της Αναστασίας και του Ματθαίου τους ανακοινώνουν ότι βγήκε το διαζύγιό τους και οι δύο καταρρέουν, βουρκώνουν και νιώθουν ότι άδικα έβαλαν τέλος στο γάμο τους και την αγάπη τους που παραμένει μεγάλη. Κι ενώ συμβαίνουν αρκετά δυσάρεστα, ο Σήφης παίρνει ένα ευχάριστο γι’ αυτόν νέο, ότι η Αλκηστη έχασε το παιδί και έτσι σκέφτεται ότι θα είναι πιο εύκολο να την προσεγγίσει. Η Δάφνη αρχίζει να κάνει όνειρα για τον Διαμαντή, ενώ ο Μάρκος έξαλλος την πιάνει από το λαιμό και της λέει: «Το παιδί μου δεν θα έχει καμία επαφή με τον Διαμαντή». Λίγο μετά η Δάφνη βλέπει την Αναστασία με τον Νικηφόρο και το»νέο» φτάνει στ’ αυτιά του Σήφη, οποίος αποφασίζει να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους». Ετσι μιλάει με κάποιους άντρες από το κτήμα να «καθαρίσουν» με τον Νικηφόρο μια και καλή και δίνει εντολή θανάτου: «Πάρε οπλισμένους άντρες και αν αντισταθεί ρίξτε του», τους λέει και αμέσως παίρνει το δικό του όπλο και ετοιμάζεται...

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Αποκλειστικό! Δίδυμα Φεγγάρια: «Σε πληρώνω χρυσάφι για να υποδυθείς την Αγάπη!» – Το σατανικό σχέδιο Στέργιου και Ελισάβετ!



Μπρούσκο: Μεγάλη ανατροπή! Ο Διαμαντής…Αθωώνεται!



Μεγάλη ανατροπή στο Μπρούσκο: Η Αναστασία στο πλευρό του Διαμαντή! Καταθέτει υπέρ του…