Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα μέσα από το Youweekly.gr μπορείτε να διαβάζετε όλες τις εξελίξεις από τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές… Πηγή μας αυτή την φορά το περιοδικό TiVi Σίριαλ…Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση και συνταρακτικούς διαλόγους!

Από την Μαρία Μεταξητινού

Συνεργασία σοκ Χρυσάνθης – Διαμαντή!

Ο Αχιλλέας με δυσκολία πείθει τη Μελίνα να φύγουν για το Λονδίνο, για να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή εκεί: «Είναι θέμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού. Και στην Ελλάδα θα ερχόμαστε και φίλους θα έχουμε και -το πιο σημαντικό- θα έχουμε ο ένας τον άλλο. Μελίνα, κοίταξέ με… Για μας δεν έχει σημασία το πού, έχει σημασία το “μαζί”», της λέει και την πείθει τελικά να φύγουν.
Παράλληλα, στο Λονδίνο πηγαίνει και ο Ματθαίος, για να συναντήσει τον μικρό Δημήτρη, αλλά και ο Νεκτάριος, ο οποίος πιστεύει ότι θα καταφέρει να συμβιβάσει τα αδέρφια του. Η Χρυσάνθη αναγκάζει τον Διαμαντή να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί της για το καλό του Πάτροκλου: «Μην ανησυχείς, δεν σου την έχω στημένη», του λέει και συνεχίζει: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάψει να ζει ο Πάτροκλος με την αγωνία της φυλακής γι’ αυτό που τον έβαλες να κάνει», του λέει στην αρχή και μετά του ρίχνει την ιδέα: «Τη συγκεκριμένη ημερομηνία που έγινε η απαγωγή της Μελίνας εγώ ήμουνα στην Κύπρο με σκάφος κάποιων φίλων, και μάλιστα ήταν δεμένο στην Αγία Νάπα. Εγώ δεν έμενα στο σκάφος αλλά σε ένα ξενοδοχείο, γιατί ήθελα να έχω την άνεσή μου. Υπάρχει καταχωρημένη η διαμονή μου στο ξενοδοχείο, τα τιμολόγια πληρωμής, τα πάντα. Αν τυχόν και συλλάβουν τον Πάτροκλο και χρειαστεί να καταθέσει, θα πει ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία τον προσέγγισα εγώ για πρώτη φορά και ότι μετά το γλέντι του γάμου της Μελίνας και του Αχιλλέα ήρθε και με βρήκε στο ξενοδοχείο μου. Καβγαδίσαμε και έφυγε δέκα λεπτά πριν πάει στο ξενοδοχείο της Βασιλικής. Γιατί από κείνη την ώρα και μετά έχει άλλοθι». Αλλά ο Διαμαντής δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα: «Θέλω να πάψεις να με πολεμάς, γιατί, αν συμβεί κάτι σε μένα, θα παρασύρει και τον Πάτροκλο – και τότε το ψεύτικο άλλοθι που του δίνεις δεν θα έχει καμία αξία!», της απαντάει.
Το δικαστήριό του στο Ηράκλειο ξεκινάει και το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως η Αναστασία θα καταθέσει υπέρ του και ο Σήφης εναντίον του. Η κατάσταση αυτή προκαλεί πολλούς τριγμούς στην οικογένεια και κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της υπόθεσης, που τους έχει χωρίσει σε δύο στρατόπεδα: «Αναστασία, σύνελθε! Είναι δυνατόν να πας στο δικαστήριο και να καταθέσεις υπέρ του Διαμαντή;», της λέει ο Παύλος και την εξοργίζει: «Πρόσεξε τι λες… Σε ξέγραψα άλλη μια φορά, όταν ήμουνα 17 χρόνων, μπορεί και να το ξανακάνω!».
Η Δάφνη και ο Μάρκος φαίνεται να χωρίζουν οριστικά. Η Δάφνη σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στον Διαμαντή. Κι ενώ ο Μανωλιός άθελά του έχει μπλεχτεί στην υπόθεση της δολοφονίας της Αγλαΐας, ο αστυνόμος ανακοινώνει στον Μηνά ανησυχητικά νέα για τη Βασιλική.

Μπρούσκο: Η Μελίνα άρον άρον στο νοσοκομείο – Η αγωνία του Αχιλλέα και ο κίνδυνος για το μωρό!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ!

Ο Διαμαντής κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Σήφη να μην καταθέσει εναντίον του στη δίκη: «Σήφη, αγόρι μου, μην έρθεις να καταθέσεις», του λέει και η Αναστασία συμπληρώνει: «Μη στενοχωριέσαι, θείε. Θα ζητήσει γονατιστός συγγνώμη όταν αθωωθείς. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα αθωωθείς, το ξέρω!», του λέει. Παρά τη στήριξη της Χρυσάνθης, ο Πάτροκλος εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένος, γνωρίζοντας καλά πως μια πιθανή καταδίκη του Διαμαντή θα σημάνει και το δικό του τέλος, και δεν την αφήνει να φύγει από τα δικαστήρια, αλλά η Χρυσάνθη τον ενθαρρύνει: «Πάτροκλε, σιγουρεύτηκα, δεν κινδυνεύεις σε πρώτη φάση. Κοίτα με, πρέπει να ‘σαι ψύχραιμος. Μην τρέμεις. Δεν κινδυνεύεις! Εχε μου εμπιστοσύνη. Δεν είμαι δικηγόρος να βγάλω συμπεράσματα. Δεν με νοιάζει γι’ αυτόν, κι ας θυμώσεις. Απλώς δεν θέλω να φυλακιστεί, γιατί μετά μπορεί να πάρει η μπάλα κι εσένα. Φεύγω… Να με πάρεις αμέσως τηλέφωνο», του λέει. Απ’ την αντίπαλη πλευρά, ο Παύλος και ο Μάρκος αγωνιούν για το τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
Στο Λονδίνο ο Ματθαίος αλλά και ο Αχιλλέας τα βάζουν με τον Νεκτάριο και τη Μελίνα αντίστοιχα για την πλεκτάνη που έστησαν, προκειμένου να τους αναγκάσουν να συμφιλιωθούν. Παράλληλα, στην Κύπρο η Ελευθερία πιέζει τη Δήμητρα να της βρει επειγόντως γαμπρό, ενώ η Αλίκη, σίγουρη ότι ο Χρήστος είναι μαφιόζος, το σκάει από το νησί φοβισμένη και του αφήνει μήνυμα: «Χρήστο, χωρίζουμε! Βρήκα όπλο στο σακάκι σου! Βρήκα όλα τα στοιχεία. Κατάλαβα πως είσαι μπλεγμένος σε κυκλώματα κι εγώ φοβάμαι». Μαθαίνοντας τις τελευταίες έρευνες της Αστυνομίας και βγάζοντας το συμπέρασμα ότι η Βασιλική δεν ζει πια, η Μελίνα λιποθυμάει στα χέρια του Αχιλλέα, ο δε Μηνάς κατηγορεί ως ένοχο τον Μανούσο Ροκάκη και του επιτίθεται. Στο μεταξύ, ο Σήφης περιμένει με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη του Διαμαντή, μέχρι που πάει ο θείος του και τον βρίσκει: «Τι ζητάς εσύ εδώ; Ηρθα μόνος μου να σου πω την απόφαση του δικαστηρίου, Σήφη!», του λέει με έπαρση. «Αθωώθηκα!».

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Μπρούσκο: «Εγώ έκανα την απαγωγή της Μελίνας»: Η ομολογία που σοκάρει!

Μεγάλη ανατροπή στο Μπρούσκο: Η Αναστασία στο πλευρό του Διαμαντή! Καταθέτει υπέρ του…

9 μήνες: «Αυτή είναι η τελευταία μου επιθυμία!» – Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση…

loading...