Δύσκολες ώρες για τον Αχιλλέα στο Μπρούσκο - Το ερωτικό θέαμα Μελίνας & Σήφη που τον έχει αρρωστήσει!

Ο Αχιλλέας τρώγεται ακόμα με τη Μελίνα σε σχέση με τον Σήφη και ένα «τρομακτικό» όνειρο που θα δει, πραγματικά θα τον φέρει εκτός εαυτού. Είναι νύχτα και στο σπίτι του Σήφη είναι η Μελίνα ξαπλωμένη στο κρεβάτι του κι αυτός την έχει αγκαλιά και της μιλάει ερωτικά. Φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι. Ο Σήφης τη χαϊδεύει και μιλάνε για τις διακοπές τους: «Διάλεξε εσύ πού θέλεις να πάμε διακοπές, όπου θέλεις θα σε πάω αγάπη μου», της λέει ο Σήφης. «Και τα παιδιά; Θα τα πάρουμε μαζί;», του απαντάει γλυκά η Μελίνα.

«Οχι, χωρίς παιδιά. Μόνο εγώ κι εσύ. Μου έχεις υποσχεθεί ότι δέκα μέρες κάθε καλοκαίρι θα πηγαίνουμε διακοπές μόνο οι δυο μας»,της λέει και η Μελίνα συμφωνεί: «Εντάξει, αγάπη μου», του λέει, αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα ο Αχιλλέας και έξαλλος αρχίζει να ουρλιάζει: «Τι κάνεις μαζί του στο κρεβάτι;». Η Μελίνα κοιτάζει σαστισμένη και ο Σήφης έξαλλος του ορμάει: «Είσαι τρελός, ρε; Από πού μπήκες;» ρωτάει, αλλά ο Αχιλλέας ούτε καν τον κοιτάζει, συνεχίζει να έχει το βλέμμα του στη Μελίνα: «Να μη σε νοιάζει! Μελίνα, σε ρωτάω: Τι κάνεις μαζί του στο κρεβάτι;», ουρλιάζει και ο Σήφης του ορμάει: «Εχεις τρελαθεί, ρε; Στη γυναίκα μου μιλάς έτσι;», του λέει. Ο Αχιλλέας όμως είναι σοκαρισμένος και μόλις που μπορεί να αρθρώσει τις λέξεις: «Εχετε χωρίσει. Την παντρεύτηκα. Εχουμε δύο παιδιά μαζί! Μελίνα πες κάτι. Βασικά σήκω από εκεί γρήγορα, αμέσως. Πες ότι είμαστε παντρεμένοι… Πες του το!», της λέει γεμάτος φόβο και αγωνία, ενώ η Μελίνα τον κοιτάζει και με άνεση του απαντά: «Τι να πω; Στον ύπνο σου τα είδες όλα αυτά! Εγώ είμαι παντρεμένη με τον Σήφη!», του λέει.

Ο Αχιλλέας αρχίζει να ουρλιάζει, μόνο που αυτή τη φορά τα ουρλιαχτά δεν ήταν στον ύπνο του αλλά στην πραγματικότητα, καθώς ξυπνά από τον τρομερό εφιάλτη που έζησε. Η Μελίνα ξυπνάει έντρομη: «Αγάπη μου, τι έπαθες; Είδες όνειρο;», τον ρωτάει και ο Αχιλλέας με τον τρόμο ακόμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της απαντάει: «Εφιάλτη. Ησουνα αγκαλιά στο κρεβάτι με τον Σήφη και μου λέγατε ότι είσαστε ακόμα παντρεμένοι. Μου κόπηκαν τα πόδια... Τσίμπα!», της λέει και η Μελίνα βάζει τα γέλια: «Ακόμα και το υποσυνείδητό σου σού κάνει πλάκα, ρε μωρό μου. Ολη μέρα κάνεις σενάρια και μετά τα βλέπεις στον ύπνο σου».
Ο Ματθαίος εξακολουθεί να βιώνει τη μελαγχολία του χωρισμού του με την Αναστασία: «Δεν έχω καμία όρεξη για τίποτα. Προσπαθώ να δουλεύω συνέχεια για να μη σκέφτομαι... να μη νιώθω το κενό. Αλλά ό,τι και να κάνεις θα έρθει η νύχτα και θα βγουν τα φαντάσματα. Εχω κουραστεί πια», λέει στον Νεκτάριο και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του, «βγαίνοντας» με μια κοπέλα που εργάζεται στο κτήμα Δημοσθένους, τη Δώρα, με την οποία συναντιέται κρυφά και μόνο για ερωτική συντροφιά, όπως της έχει ξεκαθαρίσει.

Και ενώ η συμφωνία με του Ιταλούς έχει μπει σε καλό δρόμο, οι Ματθαίοι πρέπει να πάνε στα Χανιά για να συνεννοηθούν με τους Γιαννακάκηδες τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος πιεσμένος από τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, αποφασίζει να μιλήσει στη Δήμητρα. Ο Πάτροκλος αναγκάζεται να ζητήσει χρήματα από την Αναστασία.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εξελίξεις στο Μπρούσκο: Ο Μανωλιός παντρεύεται την Πίπα – Στα πατώματα η Κωνσταντίνα



Ραγισμένες καρδιές: «Παντρεύομαι ξανά με τον Τζιχάν» – Η Ντιλαρά πληγώνει τον Χαρούν



Μάχη με την τηλεθέαση! Ποιος κέρδισε η Κορομηλά ή ο Παπαδόπουλος;