Έρωτας μετά: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (17/2) - Ο Χρήστος λέει στον Γιώργο για τα απειλητικά σημειώματα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Καταιγιστικές και σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου οι εξελίξεις στη σειρά "Έρωτας μετά'. Ο Νίκος, μετά κι απ’ το δεύτερο βίντεο, πιέζει τον Κωνσταντίνο να θυμηθεί τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Ο Χρήστος λέει στον Γιώργο για τα απειλητικά σημειώματα που έχει πάρει και επιμένει ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ALPHA

Expand player

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 66

Ο Νίκος, μετά κι απ’ το δεύτερο βίντεο, πιέζει τον Κωνσταντίνο να θυμηθεί τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Ο Χρήστος λέει στον Γιώργο για τα απειλητικά σημειώματα που έχει πάρει και επιμένει ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται. Η Αλίκη συναντά τον Σταύρο στη φυλακή και της δίνει την εντολή να αναλάβει τη Φανή ώστε να μην πει τίποτα στην αστυνομία. Ο Τόνι αναφέρει στο Γιώργο την κλήση του Κωνσταντίνου στην άμεση δράση, συνειδητοποιούν πως κάτι συμβαίνει. Τέλος, η Νόρα δέχεται στον λογαριασμό της ένα μήνυμα από κάποιον που υποστηρίζει πως είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της.

Και αν θέλετε να είστε ένα βήμα μπροστά σας έχουμε τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας στο "Έρωτας μετά"!

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 21:50

Έρωτας μετά: Εξελίξεις "φωτιά" και στο επεισόδιο της Τρίτης - Ο Γιώργος βγάζει ένταλμα σύλληψης για τη Φανή

Επεισόδιο: 67

Η Νόρα βρίσκει κάτω από την πόρτα έναν φάκελο με το όνομά της που μέσα έχει την αναγγελία κηδείας του Παράσχου. Ο Γιώργος βγάζει ένταλμα σύλληψης για τη Φανή, ενώ η σχέση του Αποστόλη και της Λαμπρινής περνάει σε άλλο επίπεδο. Την ίδια στιγμή ο Ηλίας μαθαίνει κάτι από την μητέρα του, την Ελένη, που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Δούκα. Τέλος, ο άγνωστος στέλνει στον λογαριασμό της Νόρας μία διεύθυνση οδηγώντας έτσι την αστυνομία να αρχίσει να παίζει το παιχνίδι του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Περιπέτεια υγείας για ηθοποιό του Alpha tv - Τι έπαθε πρόσωπο του Έρωτας Μετά;

Μόλις κυκλοφόρησε το περιοδικό TiVi ΣΙΡΙΑΛ με spoiler "βόμβες" για όλες τις αγαπημένες σας σειρές!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο YouWeekly.gr