Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Περιπέτεια υγείας για ηθοποιό του Alpha tv - Τι έπαθε πρόσωπο του Έρωτας Μετά;

«Ήταν τόσο δυνατός ο πόνος που κατάλαβα πως κάτι μου συμβαίνει».

Περιπέτεια υγείας για ηθοποιό του Alpha tv - Τι έπαθε πρόσωπο του Έρωτας Μετά;
News 09.02.2020 11:53

Μια περιπέτεια υγείας πέρασε ηθοποιός του Alpha tv, ο οποίος μίλησε για όλα από καρδιάς. Αυτό που έπαθε πρόσωπο του Έρωτας Μετά, που βλέπουμε στο κανάλι δεν ήταν κάτι απλό, οπότε καλό είναι να υπάρχει σωστή ενημέρωση ώστε να προφυλαχθείτε.

«Ήξερα πως ο πατέρας μου είχε υψηλή χοληστερίνη και τριγλυκερίδια. Εγώ είχα 250 – 300 χοληστερίνη. Μου έλεγε ο γιατρός ότι πρέπει να προσέχω, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που έχει συμπτώματα, κάνεις πως δεν το ακούς.

Ήμουν τυχερός που μου συνέβη το περιστατικό καρδιάς στο θέατρο και όχι στον ύπνο μου. Ήμουν με τους συναδέλφους μου στο θίασο όταν έγινε το περιστατικό: άλλη με ξεμάτιαζε, άλλη με πείραζε για το τι έφαγα… Δεν καταλαβαίνεις αμέσως τι συμβαίνει, ούτε είναι κοινά τα συμπτώματα με άλλους. Εγώ ένιωσα σαν να έχω πάθει ψύξη. Είχα έλλειψη διάθεσης να ανέβω στη σκηνή, μετά ένιωσα δύσπνοια και αργότερα είχα επίμονο πόνο στο στέρνο. Ήταν τόσο δυνατός που κατάλαβα πως κάτι μου συμβαίνει.

Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αν έχω αλλάξει διατροφή λόγω περιστατικού ή λόγω ηλικίας. Έτρωγα μπέργκερ, σουβλάκια, πλέον μου αρέσουν άλλες γεύσεις. Κατάφερα να ρίξω τη χοληστερίνη με τα φάρμακα. Δεν έχω κόψει εντελώς το κάπνισμα, δεν το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που καπνίζω», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κόκλας, ο Αποστόλης από το Έρωτας Μετά στον Alpha tv. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Ποιος είναι ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας - Το πρόσωπο που παίζει τον Αποστόλη στο Έρωτας Μετά στον Alpha tv

Ο Κώστας Κόκλας (Ζάκυνθος, 7 Ιουνίου 1966) είναι Έλληνας ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός λόγω της συμμετοχής του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Εγκλήματα". Ο ίδιος, μετράει πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ και της υποκριτικής, Μάλιστα, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του.Να θυμίσουμε ότι η σειρά Έρωτας Μετά που πρωταγωνιστεί, έχει αρχίσει και σημειώνει άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Αντώνης Καρυστινός όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Η εικόνα του προκάλεσε "ταραχή"!

Alpha tv: Εξελίξεις με το Έρωτας Μετά! Τι έδωσε το κοινό στα νούμερα τηλεθέασης;

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share