Χαμός στο Έλα στη θέση μου σήμερα 14/5 - Μάρκος και Ρενάτα δίνουν το πρώτο τους φιλί

Όσα θα δούμε σήμερα

Χαμός στο Έλα στη θέση μου σήμερα 14/5. Μάρκος και Ρενάτα δίνουν το πρώτο τους φιλί. Αυτή θα είναι μια εξέλιξη από όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha που επέστρεψε πολύ δυναμικά.

Τι θα δούμε λοιπόν στο Alpha;

Expand player

Πέμπτη 14 Μαΐου – Επεισόδιο 124

Ο Μάρκος βγάζει τη Ρενάτα από τη δύσκολη θέση που την φέρνει ο Αχιλλέας και καταλήγουν να δώσουν το πρώτο τους φιλί. Ο Βλάσης και η Μαρίνα έρχονται πολύ κοντά αλλά η Μαρίνα συγκρατείται. Ο Αχιλλέας και η Εβίτα σε μια συζήτηση που ξεκαθαρίζει πολλά. Ο Μίμης τα βρίσκει με τη Λατάνια κι ο Ζούβας γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τη Φαίη και τις μαντινάδες. Πώς θα αντιδράσει η Μαρίνα όταν ο Θοδωρής θα νομίζει ότι τα έφτιαξε με το Βλάση; Τι θα συμβεί όταν η συνέντευξη της Σύλβιας αποδειχτεί ένα φιάσκο κι ο Μάρκος ζητήσει τα ρέστα από τη Φαίη; Να σημειώσουμε πως η σειρά επέστρεψε και έκανε νούμερα "φωτιά" στην τηλεθέαση.

Δείτε ωστόσο εκτός από την σημερινή εξέλιξη και ένα σούπερ spoiler για το Έλα στη θέση μου

Ένας χαμός μας περιμένει στη σειρά 'Έλα στη θέση" μου καθώς ο Ζούβας είναι έτοιμος για όλα προκειμένουν να κάνει δική του την κρέμα της Βιοσοφούλας. Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις που μας περιμένουν στη συνέχεια της σειράς του Alpha.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να βλέπουμε την σειρά, όπως άλλωστε και πολλές άλλες σε επανάληψη, ωστόσο εμείς εδώ σας έχουμε όλα όσα μας περιμένουν, από εκεί που τα έχουμε αφήσει!

Τι θα δούμε λοιπόν στο Alpha;

Επεισόδιο 126

Ο Αχιλλέας δεν εμφανίζεται ποτέ στο δικηγόρο για τις υπογραφές του διαζυγίου και αφήνει τη Ρενάτα μόνη να τον περιμένει. Πώς θα αντιδράσει όταν η Φλωρέτα προσπαθήσει να τον στριμώξει για τη στάση του; Ο Ζούβας είναι έτοιμος για όλα προκειμένου να πάρει την κρέμα της Βιοσοφούλας απ’ τον Μάρκο πριν τους καταλάβει. Η Μπεάτα συναντάει τυχαία τη Φαίη και της λέει πως κανονίζει να στήσει μια παράνομη επιχείρηση στο εργαστήρι της Μαρίνας. Πώς θα το εκμεταλλευτεί η Φαίη για να στριμώξει τη Μαρίνα;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέλος τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» - Η ανακοίνωση ηθοποιού

Έλα στη θέση μου: Μια κρυφή κάμερα φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά!