Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις "φωτιά" σήμερα (15/5) - Έξαλλος ο Μάρκος

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

"Φωτιά" οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου. Κάτι θα κάνει έξαλλο τον Μάρκο. Τι είναι αυτό; Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αναμένεται να δούμε σήμερα (15/5) στη σειρά του Alpha. Θα γίνει χαμός.

Το Έλα στη Θέση μου επέστρεψε αυτήν την εβδομάδα στους τηλεοπτικούς μας δείκτες, μετά και την προσωρινή διακοπή που είχε λόγω της πανδημίας. Η σειρά ωστόσο προβάλλεται και πάλι πλέον κανονικά και χθες είχαμε το πρώτο επεισόδιο μετά την καραντίνα. Σήμερα Παρασκευή λοιπόν θα προβληθεί το 125ο επεισόδιο με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές.

Expand player

Ο Μάρκος θα γίνει έξαλλος με τη στημένη συνέντευξη της Σύλβιας, ενώ ο Ζαχαρίας θα της χαρίσει μια κρέμα. Ωστόσο θα έχει γίνει ένα... μπέρδεμα με τα βαζάκια. Τέλος η Λιτανία θα κάνει μια ανακάλυψη για τις κρυφές κάμερες. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα γίνουν στη σειρά.

Αυτές είναι οι εξελίξεις "φωτιά' που μας περιμένουν σήμερα (15/5) στο Έλα στη Θέση μου

Παρασκευή 15 Μαΐου – Επεισόδιο 125

Μάρκος γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τη στημένη συνέντευξη της Σύλβιας και προειδοποιεί τη Φαίη πως αν δεν επανορθώσει θα έχει να κάνει μαζί του. Ο Ζαχαρίας φτιάχνει μία νέα κρέμα για τη Βιοσοφούλα, τα βαζάκια όμως μπερδεύονται και ο Μάρκος χαρίζει την κρέμα στη Σύλβια. Δείτε βέβαια εδώ και πως τα πήγε γη σειρά σε νούμερα τηλεθέασης. Μεγάλη ανατροπή.

Η Εβίτα ετοιμάζεται να φύγει εκτάκτως για το Λονδίνο, ενώ ο Αχιλλέας κλείνει ραντεβού για τις υπογραφές του διαζυγίου. Τι θα κάνει η Ζωγραφιά όταν η Λατάνια ανακαλύψει πως έχει βάλει κάμερα στο γραφείο του Μάρκου;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Μια παλιά βεντέτα φέρνει χαμό σήμερα (15/5)

Σοκ στο Γιατρό σήμερα (15/5) - Ο Αλί χάνει το πιο πολύτιμο αντικείμενο του και παθαίνει "εγκεφαλικό"!

Best of Network