Σοκ στο Γιατρό σήμερα (15/5) - Ο Αλί χάνει το πιο πολύτιμο αντικείμενο του και παθαίνει "εγκεφαλικό"!

Ανατροπή στη σειρά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στο Γιατρό σήμερα (15/5) - Ο Αλί χάνει το πιο πολύτιμο αντικείμενο του και παθαίνει

Εγκεφαλικό θα πάθουμε σήμερα (15/5) με τις εξελίξεις στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός, αφού ο Αλί θα χάσει ένα πολύτιμο αντικείμενο και θα πάθει σοκ. Του το είχε χαρίσει ο αδερφός του!

Διαβάστε παρακάτω τι θα συμβεί στο επεισόδιο 21 πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ο Γιατρός

Ο Γιατρός Επεισόδιο 21

Η Κιβιλτσίμ ανακοινώνει στο προσωπικό ότι το βράδυ είναι όλοι καλεσμένοι στο φιλανθρωπικό γκαλά που έχει οργανώσει για να προσελκύσει νέους χορηγούς και υποστηρικτές. Εντωμεταξύ, στο νοσοκομείο φτάνει η Δρ. Ελά, μια έμπειρη καρδιοχειρουργός, για να συνεργαστεί με τον Δρ. Φέρμαν σε μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ασθενή. Στο σύντομο διάστημα που θα περάσει στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ θα πετύχει πολλά. Θα βρει τη μοναδική λύση για να σωθεί το σπάνιο περιστατικό που έχει έρθει για να βοηθήσει.

Θα πείσει τον Φέρμαν, ο οποίος πονά ακόμα για τον χωρισμό του με την Μπελίζ, να εμπιστευτεί και εκείνη και τις δυνάμεις του. Αλλά θα καταφέρει και να δώσει στον Αλί την αυτοπεποίθηση που του χρειάζεται για να μπορέσει να έρθει το βράδυ στο γκαλά, παρά τους φόβους του. Την τελευταία στιγμή όμως, ο Αλί δέχεται ένα φοβερό πλήγμα. Χάνει το πιο πολύτιμο από τα υπάρχοντά του, το οποίο παίρνει πάντα μαζί του και δεν αποχωρίζεται ποτέ. Αυτό που του θυμίζει την υπόσχεση που έδωσε στον αδελφό του όταν ήταν παιδιά, και του δίνει μέχρι και σήμερα το κουράγιο να αντιμετωπίσει τον κόσμο. Χωρίς αυτό, πώς θα τα καταφέρει;

Ο Γιατρός: Θα πάθετε σοκ με τα κιλά και το ύψος του "Αλί", Τανέρ Ολμέζ!

Ο Τανέρ Ολμεζ, πασίγνωστος πλέον και ως "Αλί" από την αγαπημένη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός, έχει γεννήσει πολλά ερωτήματα ειδικά στο γυναικείο κοινό, όσον αφορά την ζωή του και αποκλειστικά στο Youweekly.gr έχουμε όλες τις άγνωστες πτυχές της. Βρήκαμε μέχρι και τι ύψος και κιλά έχει και θα πάθετε σοκ!

Ο Τανέρ Ολμέζ γεννήθηκε στις... συνεχίστε την ανάγνωση εδώ