Ο Γιατρός: Θα πάθετε σοκ με τα κιλά και το ύψος του "Αλί", Τανέρ Ολμέζ!

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια κι όσα δεν ξέραμε για την ζωή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Θα πάθετε σοκ με τα κιλά και το ύψος του

Ο Τανέρ Ολμεζ, πασίγνωστος πλέον και ως "Αλί" από την αγαπημένη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός, έχει γεννήσει πολλά ερωτήματα ειδικά στο γυναικείο κοινό, όσον αφορά την ζωή του και αποκλειστικά στο Youweekly.gr έχουμε όλες τις άγνωστες πτυχές της. Βρήκαμε μέχρι και τι ύψος και κιλά έχει και θα πάθετε σοκ!

Ο Τανέρ Ολμέζ γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1986 στην Κωνσταντινούπολη. Ποτέ δεν ονειρεύτηκε πως θα γίνει ηθοποιός, καθώς λόγω της δουλειάς του πατέρα του -ήταν κρεοπώλης- πίστευε πως θα ασχολούνταν με τις πωλήσεις. Το θέατρο μπήκε στη ζωή του όταν σε μία σχολική παράσταση πρόσεξε πως οι ηθοποιοί δεν έπαιζαν καλά και έκαναν λάθη, κάτι που το συζήτησε με τον καθηγητή του.

Στη συνέχεια ξεκίνησε και εκείνος να παίρνει μέρος στις σχολικές παραστάσεις, με το ντεμπούτο του να το κάνει στο «Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός» του Σαίξπηρ, ενώ από τότε άρχισε να βλέπει πολλές ταινίες. Όταν τελείωσε το σχολείο, σπούδασε υποκριτική στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης στο τμήμα του Κρατικού Θεάτρου και η καριέρα του άρχισε το 2009 μόλις στα 23 του χρόνια, όταν τον κάλεσαν να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Grand Bazzar».

Η πρώτη του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Kayip Sehir», ενώ ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος έγινε στη σειρά «Κιοσέμ Σουλτάνα» όπου υποδύθηκε τον Σουλτάνο Οσμάν Β'. Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία ήρθε με τη σειρά «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» -που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ- η οποία στην Τουρκία σημειώνει τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης και όλοι μιλάνε για το αστέρι της υποκριτικής στη γείτονα χώρα.

Τα κιλά, η ηλικία και το ύψος του Τάνερ Ολμέζ, του "Αλί" από την σειρά ο Γιατρός

Όμως την περασμένη χρονιά κατάφερε να κερδίσει και το βραβείο του «Πιο επιτυχημένου ηθοποιού της χρονιάς» για τη θεατρική παράσταση «Ο δολοφόνος Τζο». Εκτός από τηλεοπτική καριέρα, ο Τανέρ Ολμέζ κάνει καριέρα και ως μουσικός και τραγουδιστής, με τον ίδιο να εμφανίζεται σε σκηνές σε όλη την Τουρκία με μεγάλη επιτυχία. Έχει ύψος 1,75, ζυγίζει 60 κιλά, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις και σε πάνω από 11 σειρές και 5 κινηματογραφικές ταινίες. Λατρεύει τη μουσική και τα ταξίδια, του αρέσει να κάνει βόλτα με το ποδήλατο, ενώ δηλώνει φίλαθλος της Μπεσίκτας. Οι μηνιαίες απολαβές του είναι 30.000 τουρκικές λίρες (δηλαδή σχεδόν 15.500 ευρώ), ενώ το νέο σπίτι που αγόρασε, του κόστισε 385.000 ευρώ!

Ο γιατρός πόσα λεφτά παίρνουν οι πρωταγωνιστές

Ωστόσο, δείτε εδώ πόσα λεφτά παίρνει το μηνά και ο Φερμάν από την σειρά ο Γιατρός! Θα σας πέσουν σίγουρα μαλλιά!

Ο αποχωρισμός με τον αδερφό του

Τα παιδικά χρόνια του Τανέρ Ολμέζ κάθε άλλο παρά εύκολα ήταν! Οι γονείς του χρειάστηκε να μετακομίσουν ως μετανάστες στην Ελβετία προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην για να μπορέσουν να επιβιώσουν εκείνοι και τα δύο αγόρια τους, τα οποία ζούσαν σε διαφορετικές περιοχές και με διαφορετικούς συγγενείς ο καθένας. Τα δύο αδέρφια γνωρίστηκαν πρώτη φορά όταν ο Τανέρ ήταν 4 ετών και όπως έχει πει «ο αδερφός μου μέχρι τότε είχε θυμό για μένα! Αλλά όταν με συνάντησε πρώτη φορά μού είπε πως με βρήκε γλυκό και έκτοτε με αγάπησε».

Τα καλοκαίρια του ο νεαρός ηθοποιός τα περνούσε στο χωριό Τουντζελί όπου εργαζόταν στο μπακάλικο που είχε η οικογένειά του, ενώ τον χειμώνα επέστρεφε στην Κωνσταντινούπολη για να πηγαίνει στο σχολείο, συνεχίζοντας να μένει με τη γιαγιά του παρά την επιστροφή των γονιών του από το εξωτερικό. «Πέρασα όμορφα παιδικά χρόνια. Μεγάλωσα σε ένα χωριό με σπίτια χτισμένα από τούβλα. Είχα υπέροχους φίλους, από τους οποίους έμαθα πολλά. Πριν από μερικά χρόνια πέρασα από εκεί, αλλά ήταν διαφορετικό και όλοι μου οι φίλοι είχαν φύγει».

Εκτός από το μπακάλικο, έχει εργαστεί σε κοσμηματοπωλείο, σε χώρους συναυλιών, αλλά και ως barman. Τη γιαγιά του, η οποία τον μεγάλωσε, την αποκαλούσε «μαμά» και του στοίχισε πολύ ο χαμός της από Αλτσχάιμερ. «Πρόλαβε να με δει μόνο στο θέατρο! Έπασχε από Αλτσχάιμερ. Την είχα φέρει στην παράσταση και την έβαλα να καθίσει στη θέση της και της είπα να μη σηκωθεί και πως όταν βγω στη σκηνή θα την κοιτάξω. Όταν τελείωσε η παράσταση και είχε αδειάσει όλη η αίθουσα τη βρήκα να κάθεται μόνη της όπως την είχα αφήσει κοιτάζοντας τη σκηνή! Ήταν σαν παιδί» είχε δηλώσει για εκείνη με συγκίνηση.

Γάμος προ των πυλών!

Η πρώτη γνωστή σχέση του Τανέρ Ολμέζ ήταν με την επίσης ηθοποιό Οϊκιού Καραγιάλ, την οποία γνωρίσαμε στη σειρά «Kuzey Guney» και στο «Διαμάντια και έρωτας». Ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει μαζί σε διακοπές στο Τσεσμέ, αλλά κανείς από τους δύο δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι κάτι ερωτικό υπήρχε μεταξύ τους. Άλλωστε, η απότομη διακοπή των επαφών τους σε συνδυασμό με τις φήμες περί χωρισμού επιβεβαίωναν αυτό για το οποίο οι ίδιοι τηρούσαν σιγή ιχθύος. Εδώ και τρία χρόνια στη ζωή του υπάρχει η νεαρή ηθοποιός Ετζέ Τσεσμίογλου, δείτε εδώ το πρόσωπό της - με την οποία ετοιμάζονται να παντρευτούν. Η πρόταση γάμου έγινε την Πρωτοχρονιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Βέλγιο και το ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσω των social media. Δεν έχουν ορίσει ακόμα ημερομηνία, καθώς θέλουν να περάσει πρώτα όλο αυτό που συμβαίνει με την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι εμμονές & οι φόβοι

Μπορεί στη σειρά να υποδύεται τον χειρουργό, στην πραγματικότητα όμως ο Τανέρ δεν αντέχει να βλέπει αίματα! «Αν κοπώ μπορεί και να λιποθυμήσω! Δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω γιατρός. Το αίμα που βλέπετε στη σειρά είναι χυμός κεράσι. Έχω να πάω σε νοσοκομείο από το Γυμνάσιο, όταν χρειάστηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις η γιαγιά μου! Από τότε δεν ξαναπήγα! Ευτυχώς για ό,τι έχω μου δίνει ο φαρμακοποιός μου το κατάλληλο φάρμακο και έτσι δεν χρειάζεται να δώσω αίμα». Επίσης, φοβάται και τα ύψη!

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό You