Ο Γιατρός: Η αλήθεια για την ηλικία του "Φερμάν", Ονούρ Τουνά! Εγκεφαλικό με το πόσα παίρνει το μήνα

Το παρελθόν του Ονούρ Τουνά και όσα δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Η αλήθεια για την ηλικία του

Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Ονούρ Τουνά,ο "Φερμάν" από τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός, που έχει ταράξει τον γυναικείο πληθυσμό; Πόσα παίρνει το μήνα και ποια η ηλικία του;

Τον τελευταίο μήνα ακούς από τις περισσότερες γυναίκες -που παρακολουθούν τηλεόραση- τις φράσεις «τον είδατε τον γιατρό στη σειρά του ΣΚΑΪ;», «τι κούκλος είναι αυτός ο γιατρός», «τι μάτια έχει αυτός ο Φερμάν». Και αντικειμενικά είναι ένας πολύ όμορφος και εντυπωσιακός άντρας, με ύψος 1,97μ., παρακαλώ! Ο Ονούρ Τουνά γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1985 στα Δαρδανέλια. Ο πατέρας του ήταν καθηγητής Μαθηματικών, ενώ η μητέρα του, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη -μετανάστρια- εργαζόταν σε κτηματομεσιτικό γραφείο. Οι δυο τους είναι μαζί από το σχολείο και μετράνε ήδη 40 χρόνια γάμου.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

«Μεγάλωσα σε μία πολύ όμορφη οικογένεια! Δεν άκουσα ποτέ τους γονείς μου να φωνάζουν! Ακόμα και σήμερα στα 60 τους συνεχίζουν να χορεύουν βαλς κάθε βράδυ και μου στέλνουν βιντεάκια να τους δω» έχει πει για την οικογένειά του σε συνέντευξη. Ο Ονούρ μικρός ήταν άτακτος, έμπλεκε σε καβγάδες, είχε σπάσει κατά λάθος την τζαμαρία ενός γείτονα, ενώ φοβόταν πάντα ότι θα τον έδιωχναν από το σχολείο. Όμως επειδή ήταν άριστος μαθητής κανείς δεν του φώναζε! «Χαίρομαι που πρόλαβα να μεγαλώσω και να παίξω στον δρόμο! Τώρα τα πάρκα είναι άδεια από παιδιά και εκείνα παίζουν πια με κινητά και tablets» έχει σχολιάσει με πίκρα.

Παρά το γεγονός ότι στα σχολικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπάσκετ και το βόλεϊ, η υποκριτική ήταν εκείνο που τον κέρδισε όταν άρχισε να συμμετέχει σε σχολικές θεατρικές εκδηλώσεις. Όταν μπήκε στο Πανεπιστήμιο της Σμύρνης για να σπουδάσει οικονομικά (και μάλιστα αποφοίτησε με άριστα), εργαζόταν για τέσσερα χρόνια και ως μοντέλο για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη όπου και ξεκίνησε τα μαθήματα υποκριτικής. Η τηλεοπτική του καριέρα άρχισε το 2011 όταν έπαιξε στη σειρά «Hayat devam ediyor» («Η ζωή συνεχίζεται») και έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε 6 τηλεοπτικές σειρές και 2 κινηματογραφικές ταινίες.

Πόσα παίρνει ο "Φερμάν" από τη σειρά ο Γιατρός

Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε στον ρόλο του Φερμάν στην τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος». Αξίζει να σημειώσουμε πως λίγοι είναι εκείνοι που ξέρουν πως ο Ονούρ έχει σπουδάσει και κλασική μουσική και μάλιστα έχει γράψει τα τραγούδια «Acin Verdi» και «Tipki Sen» σε ηλικία μόλις 15 ετών. Μάλιστα. συμμετέχει ενεργά είτε στη σύνθεση είτε στην ηχογράφηση για τη δημιουργία μουσικών άλμπουμ γνωστών καλλιτεχνών της Τουρκίας. Παράλληλα, γράφει από μικρός και σενάρια, τα οποία, όπως δηλώνει, δεν έχει σκοπό να τα δώσει για να υλοποιηθούν. Αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, με μηνιαίες απολαβές περίπου 240.000 τουρκικές λίρες (τουτέστιν πάνω από 30.000 ευρώ).

Και μιας και μιλάμε για τους πρωταγωνιστές, δείτε εδώ την κούκλα σύντροφο του Αλί!

Η μποέμικη στάση ζωής

Φερμάν ο Γιατρός ηλικία και λεφτά

Μπορεί στη σειρά να φαίνεται σκληρός, αλλά στην πραγματικότητα ο Ονούρ Τουνά είναι μία ρομαντική ψυχή που ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο! Και ναι, στην εποχή μας υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι και άντρες. «Με πονάει ότι οι άνθρωποι πληγώνουν ο ένας τον άλλον. Δεν θέλω να δω μια χτυπημένη και δολοφονημένη γυναίκα ή ένα παιδί να χάνει τη μητέρα του ή κακοποιημένα παιδιά! Θέλω οι άνθρωποι να είναι ενωμένοι ανεξάρτητα από το τι σκέφτονται, τι φορούν, τι πίνουν, τι χρώμα έχουν» έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Από αυτά που δεν γνωρίζετε για εκείνον είναι πως του αρέσει να ταξιδεύει, ενώ από τους αγαπημένους του σκηνοθέτες είναι οι Ταραντίνο, Αλμοδοβάρ και Κιούμπρικ. Ζει σε ένα σπίτι που βρίσκεται έξω από την Κωνσταντινούπολη και είναι χτισμένο στο δάσος. «Ζω πολύ απλά και ήσυχα, μακριά από το κέντρο και κατεβαίνω στην Πόλη μία φορά την εβδομάδα» έχει πει ο ίδιος. Παράλληλα, στο σπίτι του διαθέτει στούντιο ηχογράφησης, όπου περνάει τον ελεύθερο χρόνο του.