Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Μια παλιά βεντέτα φέρνει χαμό σήμερα (15/5)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Μια παλιά βεντέτα φέρνει χαμό σήμερα (15/5)

Χαμός σήμερα στην σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα με τους ήρωες να έχουν πολλά και διάφορα θέματα να λύσουν. Στο σημερινό επεισόδιο (15/5) μια βεντέτα από τα παλιά θα επιστρέψει και θα έχουμε "τρελές" εξελίξεις. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα δούμε.

Πολλά αυτά που μας περιμένουν σήμερα στην σειρά του Alpha με την Βούλα να μην θέλει με τίποτα να πάει σε έναν γάμο. Ο Μηνάς προσπαθεί από την μεριά του να της αλλάξει γνώμη και να καταλάβει τι είναι αυτό που έχει συμβεί. Η απόγονοι της παλιάς βεντέτας θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Την ίδια ώρα η Καίτη έχει αποφασίσει να φτιάξει κάτι στην Εφορία και δεν κάνει βήμα πίσω, ενώ ο Μπάμπης επιμένει. Τι θα κάνει ο Ηλίας όταν μάθει τα σχέδιά της; Αφήστε που η Βέλη παραλίγο να βγάλει το μάτι του Άγγελου με τα νέα της νύχια. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μας περιμένουν σήμερα.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Χαμός σήμερα (15/5) στο Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα - Όσα θα δούμε στην σειρά του Alpha

Παρασκευή 15 Μαΐου - Επεισόδιο: 45,

Η Βούλα δηλώνει απρόθυμη να πάει σ’ ένα γάμο. Ο Μηνάς δεν μπορεί να εξηγήσει τη στάση της, μέχρι που μαθαίνει ότι είναι καλεσμένοι και οι τελευταίοι απόγονοι μιας παλιάς βεντέτας…

Εξαιτίας μιας χάρης, η Βέλη καταλήγει με μεγάλα, ροζ, ψεύτικα νύχια. Και όσο κι αν ο Άγγελος την δουλεύει, εκείνη καταφέρνει να του βγάλει και την ψυχή… και παραλίγο το μάτι.Η Τούλα χρωστάει λεφτά στην Ξένια εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμάει να τα ζητήσει. Πάντως είχαμε και μια ανακοίνωση για την σειρά. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Φωλιά των Κου Κου.

Όσο κι αν ο Μπάμπης επιμένει. Μέχρι που… Ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Καίτη συνεχίζει να θηλάζει δημόσια, παρά τη διαφωνία του. Η Καίτη όχι μόνο δεν έχει σκοπό να το κόψει, αλλά είναι αποφασισμένη να φτιάξει και το δωμάτιο θηλασμού στην εφορία, που ο Ηλίας δεν έκανε ποτέ.