Αθηνά Οικονομάκου: Όταν διέψευδε τις φήμες χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο πριν από ενάμιση μήνα

«Πρέπει κάτι να γραφτεί...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Όταν διέψευδε τις φήμες χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο πριν από ενάμιση μήνα

Ξαφνικό διαζύγιο για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο, μετά από δέκα χρόνια γάμου, με το πρώην ζευγάρι να γνωστοποιεί με κοινή ανακοίνωση αυτή την απόφαση το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4. Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και καιρό είχαν ξεκινήσει φήμες χωρισμού ανάμεσα στο ζευγάρι, ωστόσο η ηθοποιός τις είχε διαψεύσει πολύ πρόσφατα.

Τι δήλωνε η Αθηνά Οικονομάκου για τις φήμες χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά που την είχε συναντήσει στο αεροδρόμιο μετά από το ταξίδι της στο Ντουμπάι. Μεταξύ άλλων είχε απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το εν λόγω ταξίδι αλλά και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον τότε σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Απαράδεκτο και ντροπή, φτάνει!» - Οργή με τη νέα της ανάρτηση από ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

«Δίνω βάση στις αρνητικές κριτικές όταν θεωρώ ότι έχουν βάση. Στη προκειμένη περίπτωση δεν είχαν. Ήμουν καλεσμένη από ένα μεγάλο ξενοδοχείο για τα εγκαίνιά του, και η δουλειά μου εκεί ήταν να προωθήσω το ξενοδοχείο. Αυτό έκανα», είχε δηλώσει η Αθηνά Οικονομάκου.

Όταν ρωτήθηκε και για το αν και κατά πόσο τη στεναχωρούν τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, και την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η ηθοποιός είχε πει: «Δεν με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Προφανώς αυτήν τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με τέτοιου είδους θέματα. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».