Αθηνά Οικονομάκου: «Απαράδεκτο και ντροπή, φτάνει!» - Οργή με τη νέα της ανάρτηση από ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Βρίσκεται εκεί για διακοπές με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: «Απαράδεκτο και ντροπή, φτάνει!» - Οργή με τη νέα της ανάρτηση από ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διαδικτυακοί της φίλοι την έχουν κρίνει άσχημα για την ζωή που κάνει και τις αναρτήσεις που ανεβάζει. Αυτό έγινε κι αυτή την φορά κάτω από τη νέα ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που μετρά 1 εκατομμύριο followers.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από λίγες ώρες πέταξε με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλου, στο Ντουμπάι και φτάνοντας εκεί θέλησε να κάνει ένα tour στο δωμάτιο του ξενοδοχείο που θα την φιλοξενεί για τις επόμενες ημέρες. Τι το ήθελε; Κάποιοι από τους ακόλουθούς της στα social media εξαγριώθηκαν με την "προκλητικότητά της", όπως της έγραψαν χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

«Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός κι από κάτω ξεσηκώθηκαν τα πλήθη!

«Οκ πηγαίνεις , περνάς ωραία και καλά κάνεις! Στον κόσμο όμως που οι περισσότεροι παίρνουν ενα μισθό της πείνας και τα βγάζουν δύσκολα πέρα γιατί πρέπει να τους κάνεις επίδειξη? Αν σκεφτόμασταν λίγο και τον διπλανό μας ο κόσμος θα ήταν καλύτερος», «Κλάψτε φτωχοί!!! Αυτό έπρεπε να γράψεις για τίτλο!», «Ε φτάνει πια σκεφτείτε λίγο (αν μπορείτε) πόσοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και εσείς το χαβα σας . Απαράδεκτο και προκλητικό φτάνει» ήταν κάποια από τα σχόλια που διαβάσαμε ενώ υπήρχαν βέβαια και πολύ που της ευχήθηκαν να περάσει τέλεια!

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος instagram

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος ζευγάρι

Περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της εκεί

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να φτάσει στο ξενοδοχείο είχε δημοσιεύσει αρκετό φωτογραφικό υλικό γιατί έτσι κι αλλιώς είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, πάντα ήταν!

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχοπούλος Ντουμπάι
Αθηνά Οικονομάκου instagram
Αθηνά Οικονομάκου χωρισμός