Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε το casual σύνολο που θα βάλουμε όλες την Κυριακή του Πάσχα

Είναι το απόλυτο look είτε πας σε νησί ή χωριό ή μείνεις στην πόλη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@tatianastefanidou
instagram@tatianastefanidou

Είναι μια γυναίκα της πρώτης γραμμής, μια γυναίκα καριέρας, αλλά και ένα θηλυκό που φροντίζει να περιποιείται τον εαυτό της όπως του αξίζει. Η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να έχει καλό γονίδιο, όσον αφορά στην ομορφιά και στη σιλουέτα της, αλλά προσέχει το σώμα και το πρόσωπό της για να... έχει!

Μπορεί να εργάζεται πολλές ώρες τη μέρα, αλλά αυτό δεν στερεί σε τίποτα από τη θηλυκότητα, την κομψότητα και την έμφυτη εκλεπτυσμένη αισθητική της παρουσιάστριας, στοιχεία που είναι ξεκάθαρα σε κάθε της παρουσία - εντός ή εκτός πλατό.

Είναι από τις πιο καλοντυμένες και elegant γυναίκες της εγχώριας showbiz, που κάθε της εμφάνιση είναι απόλυτα στοχευμένη τόσο στις τρέχουσες τάσεις όσο και στο προσωπικό της στυλ.

Με class και φινέτσα επιλέγει τα looks της, όπως αυτό το casual σύνολο που επέλεξε να φορέσει σε μίνι απόδραση με τον άντρα της Νίκο Ευαγγελάτο στην Ύδρα με το σκάφος τους, που σίγουρα θέλουμε να βάλουμε όλες την Κυριακή του Πάσχα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε το απόλυτο σύνολο για την Κυριακή του Πάσχα

Σίγουρα προετοιμάζεσαι για το Πάσχα και φυσικά σκέφτεσαι τι θα φορέσεις την Κυριακή είτε πας σε νησί ή χωριό είτε μείνεις στην πόλη και βρεθείς να ψήνεις με φίλους ή οικογένεια. Η Τατιάνα, λοιπόν, θα σε βοηθήσει, να δημιουργήσεις το πιο στυλάτο outfit, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για το μίνι ταξιδάκι της στον Αργοσαρωνικό ένα casual look, με τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, ροζ πουλόβερ και μοδάτα μεγάλα γυαλιά ηλίου, βάζοντας τη δική της προσωπική πινελιά με το πιο hot trendy αξεσουάρ της άνοιξης, ένα jockey καπέλο στον ίδιο τόνο με την μπλούζα.

Highlight: Ολοκλήρωσε ιδανικά το σύνολο με nude loafers και chain bag Chanel, ενώ το layering με τα χρυσαφί κοσμήματα στον λαιμό της τόνισαν το quiet luxury στυλ της εμφάνισης.

Copy the look

τζιν παντελόνι clodist.gr

Τζιν παντελόνι, Camel Active, €108, clodist.gr

μπλούζα clodist.gr

Μπλούζα, Camel Active, €34,30, clodist.gr

μπαλαρίνες sandy s

Μπεζ μπαλαρίνες, €42, Sandy.s

γυαλιά ηλίου prada

Γυαλιά ηλίου, €410, Prada

μενταγιόν aloro.gr

Κολιέ σε κίτρινο χρυσό Κ14, aloro.gr

κολιέ aloro.gr

Μενταγιόν σε κίτρινο χρυσό Κ14, aloro.gr

nude τσάντα

Τσάντα, €69, Pierro Here