Ανακοίνωση "βόμβα" στην εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη για το Μην αρχίζεις την Μουρμούρα

Τι συμβαίνει με την αγαπημένη σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση

Σε μια ανακοίνωση "βόμβα" για το τηλεοπτικό κοινό πέρασε σήμερα η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, στην Φωλιά των ΚουΚου, για την αγαπημένη σειρά του ALPHA, Μην αρχίζει τη Μουρμούρα.

Η σειρά λόγω κορωνοϊού έχει παγώσει και προβάλλεται σε επανάληψη μέσα από το κανάλι της Παλλήνης και μέχρι στιγμής ήταν αβέβαια για το αν θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σήμερα όμως μέσα από την συχνότητα του STAR έγινε γνωστό το μέλλον της και η απόφαση που πήρε ο ALPHA.

Η ανακοίνωση των ΚουΚου για το Μην αρχίζει τη Μουρμούρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Δευτέρας, η σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» πήρε το πράσινο φως να συνεχιστεί για όγδοη σεζόν, κάνοντάς τη τη μακροβιότερη κωμική σειρά στη χώρα μας

Να υπενθυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν ο Κρατερός Κατσούλης μέσα επίσης από την ίδια εκπομπή είχε κάνει για τον ίδιο μια ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς! Δείτε εδώ αναλυτικά!

Λίγα λόγια για την σειρά Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι μια ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2020. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas de Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και στην Ελλάδα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Στην Κύπρο, από το 2013-2016 η σειρά προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός. Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα διαφορετικών ζευγαριών όλων των ηλικιών από 20 έως 65 ετών, τα οποία όμως δεν συνδέονται μεταξύ τους. Το κάθε ζευγάρι έχει το δικό του χώρο όπου διαμένει ενώ η ιστορία του κάθε ζευγαριού σε κάθε επεισόδιο δε συνδέεται με τις ιστορίες των άλλων ζευγαριών.