Elif: Πέφτουν "βόμβες" στην σειρά - Έξαλλος ο Γιουσούφ με την Μελέκ

Όλο το σημερινό επεισόδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην τούρκικη καθημερινή σειρά Elif, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR. Ο Γιούσουφ όπως θα δούμε, θα γίνει έξαλλος με όσα μαθαίνει για τη Μελέκ και τη συνάντηση της με άντρα, καθώς θα ζηλέψει. Οι "βόμβες" πέφτουν η μια μετά την άλλη.

Αναλυτικά το επεισόδιο στην Elif με τον Γιούσούφ να γίνεται έξαλλος με την Μελέκ - "βόμβα"

Παρασκευή 14/8 - Επεισόδιο 650

Ο Σελίμ μένει άφωνος με τα νέα της εγκυμοσύνης της Ζεϊνέπ. Ο Γιουσούφ νιώθει απαίσια όταν βλέπει τη Μελέκ με τον Γιαχιά και μιλάει σχετικά στον Ορχάν, είναι πολύ απογοητευμένος. Ο Γιάχια κάνει την επαγγελματική του πρόταση στη Μελέκ. Αργότερα ο Γιάχια λέει στη Λεϊλά πως έκανε την προσφορά του στη Μελέκ και πως πραγματικά του άρεσε αυτή η κοπέλα. Αυτό στην αρχή δεν αρέσει στη Λεϊλά αλλά στη συνέχεια σκέφτεται πως αν ο Γιάχια κερδίσει την καρδιά της Μελέκ, εκείνη δεν θα είναι πια εμπόδιο και θα μπορεί να έχει την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά του Γιουσούφ.

Expand player

Αυτή ωστόσο δεν είναι η μόνη "βόμβα" που σκάει στην σειρά. Ένα πρόσωπο από τα παλιά που έχει πεθάνει γυρνάει πίσω και θα φέρει τα πάνω κάτω. Ειδικά στη ζωή της Μελέκ.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ανακοινώνουν στην οικογένεια πως περιμένουν παιδί. Όλοι ρωτούν όμως τι είπε ο γιατρός στον Σελίμ και η Ζεϊνέπ τους λέει πως τελικά δεν μπόρεσαν να πάνε γιατί είχε ναυτία. Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Γιουσούφ και του λέει πως ο Γιαχιά γοητεύθηκε από τη Μελέκ και πως ίσως αυτή η γνωριμία να οδηγήσει σε κάτι καλό. Ο Γιουσούφ είναι έξαλλος αλλά προσπαθεί να το κρύψει και να συγκρατηθεί. Η Μελέκ μιλάει στην Αϊσέλ για την επαγγελματική πρόταση του Γιαχιά. Εκείνη της λέει πως είναι μια ικανή γυναίκα και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η Μελέκ σκέφτεται πως πρέπει να συζητήσει το ζήτημα με την οικογένεια αλλά και την Ελίφ. Η Αϊσέλ της λέει πως η Ελίφ θα προσαρμοστεί γρήγορα σε ένα νέο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον αλλά εκεί που θα πάνε δεν θα υπάρχει ο Γιουσούφ στις ζωές τους.

Η Μελέκ ξέρει πως έχει δίκιο. Η μητέρα της Λεϊλά της λέει πως η γειτόνισσα τους, η Χανιφέ είδε τη Μελέκ με τον Γιαχιά και θα το πει σε όλους. Η Λεϊλά της λέει πως συναντήθηκαν για επαγγελματικό λόγο. Ο Γιαχιά λέει πως αυτό είναι αλήθεια αλλά είναι γεγονός πως η Μελέκ του άρεσε και σαν γυναίκα. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ανακοινώνουν το νέο της εγκυμοσύνης της στον Βεϊσέλ, τον Μουράτ και την Τουλάι. Ο Βεϊσέλ είναι πανευτυχής γιατί θα αποκτήσει δύο εγγόνια…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρίλερ στην Elif - Ο Ουμίτ πεθαινει από τα χέρια της «νεκρής» Αρζού

«Πεθαίνω!» - Τραγωδία στην Elif! Ο Σελίμ σοκάρει την εγκυμονούσα Ζεϊνέπ