Θρίλερ στην Elif - Ο Ουμίτ πεθαινει από τα χέρια της «νεκρής» Αρζού

Ασύλληπτες τραγωδίες στα επόμενα επεισόδια! Αποκλειστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στην Elif - Ο Ουμίτ πεθαινει από τα χέρια της «νεκρής» Αρζού

Θρίλερ θα επικρατήσει στα νέα επεισόδια της καθημερινή σειράς Elif, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR. Ο Ουμίτ θα δούμε να πεθαίνει από τα χέρια της «νεκρής» όπως πίστευαν όλοι, Αρζού.

Κανείς από τους πρωταγωνιστές δεν θα πίστευε αυτή την ανατροπή. Η Αρζού, επιστρέφει, αλλάζει ταυτότητα και φεύγει για πάντα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα δείτε για τελευταία φορά την Αρζού στην τηλεόραση, καθώς η ηθοποιός που την ενσαρκώνει (Τζεμρέ Μελίς Τσινάρ) θα αποχωρήσει από τη σειρά και έτσι ο ρόλος της αδίστακτης γυναίκας θα ολοκληρωθεί μετά από τέσσερις σεζόν. Για άλλη μία φορά η Αρζού θα αποδείξει πως είναι... πολύ σκληρή για να πεθάνει! Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ.

Σε μερικά επεισόδια η Αρζού Καραπινάρ θα επιστρέψει κυριολεκτικά από τον... τάφο, αφού ποτέ δεν πέθανε στο αυτοκινητικό δυστύχημα. Μετά από μήνες απουσίας θα γυρίσει για να βγάλει καινούρια ταυτότητα και να μπορέσει να φύγει στο εξωτερικό, όπου θα κάνει μια νέα αρχή χωρίς κανείς να την ξέρει.

Ομως ο άντρας του υποκόσμου που έχει σκοπό να της δώσει πλαστή ταυτότητα, της ζητάει πάρα πολλά λεφτά και εκείνη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς δεν έχει πλέον τίποτα. Η μόνη της λύση είναι να στραφεί στον Ουμίτ. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να εμφανιστεί μπροστά του ολοζώντανη! Κι έτσι γίνεται... «Δεν μπορεί! Δεν είναι αλήθεια! Ουμίτ, χάνεις το μυαλό σου, τρελαίνεσαι. Η Αρζού έχει πεθάνει, δεν τη βλέπεις μπροστά σου», λέει στον εαυτό του ο Ουμίτ, αλλά εκείνη τον πλησιάζει και τον αγγίζει: «Εγώ είμαι, αγάπη μου... Είμαι ζωντανή. Ολα αυτά ήταν μέρος του σχεδίου μου... Εκείνο το πτώμα ήταν η Γκοντζά», του λέει και η σκηνή κάνει flashback.

Την ώρα ωστόσο που η Αρζού καταστρώνει σατανικά σχέδια, η Μελέκ ζει τον απόλυτο έρωτα, ωστόσο με μεγάλα εμπόδια. Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Πίσω στο σήμερα, ο Ουμίτ γίνεται έξαλλος και όταν καταλαβαίνει πως εκείνη γύρισε για τα λεφτά, θυμώνει ακόμα περισσότερο μαζί της: «Γι' αυτό γύρισες; Για τα χρήματα! Ολη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από τα χρήματα. Εξαιτίας σου τα έχασα όλα! Πούλησα και το σπίτι». Η Αρζού γίνεται έξαλλη: «Πώς το έκανες αυτό; Αυτό το σπίτι είναι τα πάντα για εμένα, είναι ό,τι έχω, είναι η Αρζού αυτό το σπίτι».

Elif Αρζού σκοτώνει Ουμίτ

Με αυτό τον τρόπο πεθαίνει ο Ουμίτ από τα χέρια της νεκρής Αρζού

Εκείνος την κοιτάζει ειρωνικά: «Εχασες, Αρζού! Επαθες εμμονή με τη Μελέκ και την Ελίφ και έχασες τα πάντα, εμένα, το μωρό και τον εαυτό σου! Η Αρζού Καραπινάρ δεν υπάρχει πια». Την επόμενη μέρα φτάνουν οι άνθρωποι που αγόρασαν το σπίτι, αλλά η Αρζού αρνείται να φύγει και ο Ουμίτ αναγκάζεται να τη βγάλει έξω με το ζόρι. Οι δυο τους καβγαδίζουν, τον σπρώχνει και εκείνος πέφτει και χτυπάει θανάσιμα το κεφάλι του! Τώρα πια η Αρζού είναι τελείως μόνη, χωρίς σπίτι, λεφτά, άντρα και ταυτότητα... Τα έχασε όλα. Κυκλοφορεί μόνη στους δρόμους και προσπαθεί να βρει καταφύγιο στο πάρκο!

Ζήτω η Σουλέ Γιαβούζ!

Το επόμενο πρωί η Αρζού συναντάει τον άντρα που θα της δώσει τη νέα της ταυτότητα. Του ρίχνει σπρέι πιπεριού στα μάτια και εξαφανίζεται χωρίς να πληρώσει. «Σουλέ Γιαβούζ! Μου αρέσει το νέο μου όνομα! Η Αρζού Καραπινάρ πέθανε πια, από εδώ και στο εξής θα είμαι η Σουλέ Γιαβούζ», μονολογεί με χαρά.

Το επόμενο στάδιο της Αρζού είναι να παρακολουθεί τις κινήσεις της Μελέκ και του Γιουσούφ για να τους εκδικηθεί. Το βράδυ, μεταμφιεσμένη μπαίνει κρυφά στο βιβλιοπωλείο του και βρίσκει ένα πεταμένο γράμμα από κάποια θεία του Ματζιντέ, η οποία του γράφει πως θα του αφήσει όλη της την περιουσία, αλλά φοβάται την οργή του γιου της, του Ταρίκ.

«Ποιος είσαι στα αλήθεια, Γιουσούφ;» μονολογεί και καταφέρνει να βρει ποια είναι η θεία του αυτή και ανακαλύπτει πως έχει ορυχεία διαμαντιών. «Ο Γιουσούφ είναι πάμπλουτος! Για να δούμε ποιος είναι ο Ταρίκ! Σίγουρα θα χρειαστεί τη βοήθειά μου», μονολογεί και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δείτε την Αρζού, καθώς στο τέλος, αφού πιστεύει πως η Μελέκ και η Ελίφ είναι νεκρές, φεύγει στο εξωτερικό.