Σοκ στην Elif - «Δεν πέθανα Μελέκ»

Απίστευτη ανατροπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ στην Elif - «Δεν πέθανα Μελέκ»

Σοκαριστικά είναι τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης τούρκικης σειράς Elif, που προβάλλεται για 3η σεζόν στο STAR. Η Αρζού επιστρέφει και παρακολουθεί την Μελέκ, χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι δεν έχει πεθάνει.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η επιστροφή της «νεκρής» Αρζού κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για εκείνη, αφού έχει χάσει τα πάντα: σπίτι, ταυτότητα, λεφτά και τον Ουμίτ! Παρά την τιμωρία της, συνεχίζει να διψάει για εκδίκηση κατά των Εμιρόγλου. Το TV24 σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ.

Κοίταζε τους πάντες υπεροπτικά, δεν αγάπησε ποτέ κανέναν άνθρωπο, παρά μόνο τους χρησιμοποιούσε προς το συμφέρον της, ενώ λάτρευε τα πλούτη και την εξουσία. «Θα είσαι πάντα μόνη σου», την είχαν προειδοποιήσει Μελέκ και Σελίμ και βγήκαν αληθινοί.

Η Αρζού επιστρέφει και πάλι ζωντανή και προσπαθεί να βρει νέα ταυτότητα για να φύγει στο εξωτερικό, να αρχίσει από το μηδέν. Ο άνθρωπος που θα της δώσει την πλαστή ταυτότητα ζητάει πολλά χρήματα και εκείνη αναγκάζεται να πάει να βρει τον Ουμίτ! Οταν όμως φτάνει έξω από το κτήμα, βλέπει σε ένα φορτηγό μεταφορικής να φορτώνουν τα έπιπλά της. «Τι κάνουν στο σπίτι μου», αναρωτιέται. Την ίδια ώρα μέσα, ο Ουμίτ βάζει τις τελευταίες υπογραφές για την πώληση του κτήματος Εμιρόγλου. Οταν όλοι φεύγουν, η Αρζού εμφανίζεται μπροστά στον σοκαρισμένο Ουμίτ. Οταν μαθαίνει το σχέδιό της για τον υποτιθέμενο θάνατό της, αλλά και ότι το πτώμα που ο ίδιος αναγνώρισε ήταν τελικά της Γκοντζά, γίνεται έξαλλος μαζί της: «Εχεις καταλάβει τι πέρασα εξαιτίας σου; Τα έχασα όλα», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Δεν έχουμε πια χρήματα;», και ο Ουμίτ συνεχίζει: «Γι' αυτό γύρισες, για τα χρήματα! Ολη σου η ζωή γυρίζει γύρω από τα χρήματα. Δεν έχουμε τίποτα. Πούλησα και το σπίτι». Δείτε ωστόσο εδώ και από τι πεθαίνει ο Σελίμ. Σοκ!

Η Αρζού γίνεται έξαλλη: «Αυτό το σπίτι είναι η Αρζού, η ζωή μου όλη. Πάρε να ακυρώσεις την πώληση τώρα!». Εκείνος την κοιτάζει ειρωνικά: «Εχασες, Αρζού! Επαθες εμμονή με τη Μελέκ και την Ελίφ και έχασες τα πάντα, εμένα, το μωρό και τον εαυτό σου! Η Αρζού Καραπινάρ δεν υπάρχει πια». Την επόμενη μέρα φτάνουν οι άνθρωποι που αγόρασαν το σπίτι και ο Ουμίτ τη βγάζει έξω με το ζόρι. Οι δυο τους καβγαδίζουν, εκείνη τον σπρώχνει και εκείνος πέφτει και χτυπάει θανάσιμα στο κεφάλι του!

Τώρα πια η Αρζού είναι τελείως μόνη στον κόσμο αυτό. Δεν έχει σπίτι, δεν έχει λεφτά, δεν έχει άντρα, δεν έχει κανέναν! Τα έχασε όλα! Κυκλοφορεί μόνη μέσα στους δρόμους και προσπαθεί να βρει καταφύγιο στο πάρκο, όταν η αστυνομία τη βλέπει μέσα στη νύχτα και τη διώχνει, καθώς είναι επικίνδυνο για μια γυναίκα να κυκλοφορεί μόνη της το βράδυ εκεί. Ωστόσο πάει παρακάτω και κάθεται σε άλλο σημείο. «Τι θα κάνω; Δεν έχω σπίτι, δεν έχω ταυτότητα, δεν έχω χρήματα... Τα έχασα όλα! Εμεινα πάλι μόνη μου. Η Αρζού Καραπινάρ πέθανε! Κοίτα τα χάλια μου...» λέει και θυμάται παλιά που είχε υπηρέτες και τους μιλούσε υποτιμητικά. «Είχα τα πάντα, την τέλεια ζωή και κοίτα τώρα πώς κατάντησα! Ολα χάθηκαν απ' όταν εμφανίστηκε αυτός ο μικρός σατανάς, η Ελίφ! Καταραμένη να είναι! Ολοι τους να είναι καταραμένοι». Η Αρζού επίσης επέστρεψε για να βάψει τα χέρια της με αίμα ξανά. Ποιον θα σκοτώσει από την οικογένεια της Μελέκ δείτε εδώ.

«Δεν πέθανα Μελέν» - Σοκάρει η Αρζού την μητέρα της Elif

Η Αρζού περνάει το βράδυ στο πάρκο! Το επόμενο πρωί περιφέρεται στη γειτονιά της Μελέκ και προσπαθεί να παρακολουθεί τις κινήσεις της: «Εξαιτίας σου κατάντησα έτσι! Θα δεις τι θα πάθεις», μονολογεί η σατανική γυναίκα. Οταν βρίσκει ευκαιρία, αφήνει ένα σημείωμα στην πόρτα του σπιτιού της Μελέκ: «Νομίζατε ότι θα ευτυχήσετε χωρίς εμένα, αλλά κάνατε μεγάλο λάθος! Δεν έφυγα ποτέ! Μέχρι το τέλος της ζωής μου θα σας καταστρέφω. Αν κοιτάξεις προσεκτικά, ίσως και να μπορέσεις να με δεις! Δεν πέθανα, Μελέκ». Η Μελέκ σοκάρεται καθώς πιστεύει πως η Αρζού είναι ζωντανή, αλλά ο Γιουσούφ της λέει πως αυτό δεν είναι δυνατόν και πως κάποιος τους κάνει κάποια ανόητη φάρσα. Στο μεταξύ η Αρζού έχει πια νέα -πλαστή- ταυτότητα: «Σουλέ Γιαβούζ! Η Αρζού Καραπινάρ πέθανε! Από εδώ και στο εξής θα είμαι η Σουλέ Γιαβούζ», μονολογεί με χαρά.