Ανατριχίλα στην Elif - Η Αρζού γυρίζει και βάφει τον γάμο της Μελέκ με αίμα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατριχίλα στην Elif - Η Αρζού γυρίζει και βάφει τον γάμο της Μελέκ με αίμα

Κανονική ανατριχίλα πρόκειται να σας προκαλέσει το φινάλε του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif. Συγκεκριμένα, η Αρζού πρόκειται να επιστρέψει με ένα και μοναδικό στόχο, να βάψει τον γάμο της Μελέκ με αίμα. Θα το καταφέρει;

Κι ενώ ο Γιουσούφ και η Μελέκ έχουν γίνει ζευγάρι, εκείνος δέχεται μια επίσκεψη από έναν άνθρωπο του παρελθόντος του. Πρόκειται για τον άνθρωπο εμπιστοσύνης της θείας του, της Ματζιντέ, η οποία θέλει να του αφήσει όλη της την περιουσία, αλλά ο γιος της, ο Ταρίκ, που είναι αδίστακτος και φιλοχρήματος, θα κάνει τα πάντα για να το εμποδίσει αυτό. Ακόμα και να βάψει τα χέρια του με αίμα.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον Σελίμ, ο οποίος αργοπεθαίνει. Θα τα καταφέρει; Μάθετε εδώ.

Αυτό είναι το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για το Elif και την επιστροφή της Αρζού

«Ο Ταρίκ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην πάρεις όλη την περιουσία εσύ! Καλό θα είναι να με ακολουθήσετε και να σας μεταφέρω σε ασφαλές μέρος», του επισημαίνει ο άνθρωπος εμπιστοσύνης της θείας του, αλλά ο Γιουσούφ αρνείται. Ωστόσο μπαίνει σε σκέψεις για το κατά πόσο κινδυνεύει η ζωή τόσο η δική του όσο και της Μελέκ και της Ελίφ και αρχίζει να ψάχνει για νέο σπίτι σε άλλη πόλη. Η Μελέκ τον κρυφακούει και αναρωτιέται τι συμβαίνει. Εκείνος της εξηγεί όλη την αλήθεια και εκείνη αποφασίζει να ρισκάρει και να φύγει μαζί του.

Παράλληλα ο Γιουσούφ της κάνει πρόταση γάμου και εννοείται πως η Ελίφ πετάει από τη χαρά της μιας και θέλει τον Γιουσούφ για μπαμπά της. Στο μεταξύ η Αρζού, που τελικά δεν πέθανε ποτέ στο ατύχημα που είχε, επιστρέφει μεταμφιεσμένη και φροντίζει να παρακολουθεί από μακριά τις κινήσεις του ζευγαριού. Μάλιστα ένα βράδυ μπαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και ανακαλύπτει ένα γράμμα από τη θεία του τη Ματζιντέ, που του γράφει για την περιουσία που θα του αφήσει και για τον κίνδυνο που διατρέχει από τον Ταρίκ. Η ίδια σαστίζει και αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια.

Αρζού spoiler Elif

Την επόμενη μέρα, ο Γιουσούφ αγοράζει το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό της Μελέκ, ενώ ένας άγνωστος γίνεται η σκιά του, ο οποίος δέχεται ένα τηλεφώνημα που του λέει: «Θα κάνεις όσα είπαμε! Θα φροντίσεις να τους βγάλεις όλους από τη μέση». Την ίδια ώρα η Αρζού ψάχνει στο ίντερνετ πληροφορίες για τη θεία Ματζιντέ και ανακαλύπτει πως έχει ορυχεία διαμαντιών και εκπλήσσεται: «Ο Γιουσούφ είναι πάμπλουτος!

Για να δούμε ποιος είναι ο Ταρίκ! Σίγουρα θα χρειαστεί τη βοήθειά μου», μονολογεί και είναι η τελευταία σκηνή που βλέπουμε την αδίστακτη γυναίκα στη σειρά. Η μέρα του γάμου ξημερώνει και η Μελέκ με τον Γιουσούφ παντρεύονται έχοντας δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα. Στη συνέχεια τους αποχαιρετούν όλους και φεύγουν σε άλλη πόλη να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Στη διαδρομή ένα φορτηγό κλείνει τον δρόμο και ο Γιουσούφ ανακαλύπτει πως δεν λειτουργούν τα φρένα του. Το αυτοκίνητο ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει σε γκρεμό.

Ο Γιουσούφ βρίσκει τραγικό θάνατο, η Μελέκ και η Ιντζί είναι τραυματισμένες βαριά, ενώ η Ελίφ είναι η μοναδική που βγαίνει από το αυτοκίνητο! Οπως καταλαβαίνουμε, η Αρζού, πριν δραπετεύσει στο εξωτερικό με νέο όνομα και ταυτότητα, έστησε αυτή την παγίδα με τον Ταρίκ ώστε εκείνη να πάρει την ικανοποίηση πως επιτέλους η Ελίφ και η Μελέκ πέθαναν και εκείνος να γλιτώσει τη μοιρασιά της περιουσίας με τον Γιουσούφ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV24

TAGS