"Βόμβα" στην Elif - Ο Σελίμ αργοπεθαίνει από όγκο στο κεφάλι

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Από την απόλυτη χαρά στην απόλυτη δυστυχία θα βρεθούν ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ, αφού τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της θα επισκιαστούν από το γεγονός ότι ο Σελίμ αργοπεθαίνει καθώς έχει όγκο στο κεφάλι! Μία κανονική "βόμβα" πρόκειται να σκάσει στην επιτυχημένη σειρά του Star, Elif.

Αυτή είναι η "βόμβα" που πρόκειται να σκάσει στην Elif

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Σελίμ θα σώσει έναν άντρα από επίδοξους κλέφτες. Αφού καταφέρνει να τους αφοπλίσει, στη συνέχεια μεταφέρει τον κύριο Μουσφίκ στο νοσοκομείο και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Ο άντρας αυτός είναι ένας πολύ ισχυρός επιχειρηματίας και ο Σελίμ ζητάει από τον βοηθό του, τον Φικρέτ, μια συνάντηση για δουλειά. Εκείνοι δέχονται και όταν ο Σελίμ φτάνει έξω από την επιχείρηση χάνει τις αισθήσεις του και λιποθυμάει στην είσοδο! Αμέσως όσοι είναι μπροστά τρέχουν να τον συνεφέρουν και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Εκεί ο γιατρός του κάνει μια σειρά από εξετάσεις, αλλά μέχρι να σιγουρευτεί για τα αποτελέσματα δεν λέει τίποτα στον Σελίμ. Επιστρέφει στο σπίτι και λέει ψέματα πως δήθεν η συνέντευξη για δουλειά δεν πήγε καλά. Την επόμενη μέρα όμως τα νέα δεν είναι ευχάριστα: «Δυστυχώς, έχετε όγκο στο κεφάλι και είναι αργά για να κάνετε χειρουργείο».

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για το Elif, και τη μεγάλη επιστροφή της Αρζού. Ποιο είναι το νέο δόλιο σχέδιό της; Μάθετε εδώ!

Ο Σελίμ σοκάρεται: «Δηλαδή δεν έχω ελπίδα να γίνω καλά! Και πόσος καιρός μένει μέχρι να πεθάνω;», ρωτάει και ο γιατρός του απαντάει: «Τρεις μήνες». Ο Σελίμ συγκλονισμένος κάθεται στη θάλασσα και σκέφτεται όλες τις ωραίες στιγμές με την οικογένειά του: «Δεν μπορώ να τους το πω! Πώς θα τους πω ότι θα τους αφήσω;». Στη συνέχεια πάει στον τάφο του Κενάν...

Η Ζεϊνέπ έγκυος

Ο Σελίμ έχει πέσει σε κατάθλιψη με τα νέα για την υγεία του και όλοι πιστεύουν πως είναι έτσι επειδή δεν μπορεί να βρει δουλειά! Ενα πρωί φτάνει στο σπίτι ο κύριος Μουσφίκ, ο οποίος και λέει στη Ζεϊνέπ και την Αλιγέ πως ο Σελίμ δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού που είχαν και ότι θέλει πολύ να τον προσλάβει στη δουλειά.

Η Αλιγέ μιλάει τον Σλείμ: «Καταλαβαίνω πως κάτι άλλο σε απασχολεί! Είμαι μητέρα σου! Πες μου τι σου συμβαίνει», τον ρωτάει, αλλά εκείνος δεν της απαντάει. Την επόμενη μέρα ο Σελίμ παίζει με την Ελίφ και την Ιντζί στο πάρκο όταν χάνει και πάλι τις αισθήσεις του και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οταν συνέρχεται, η γιατρός του λέει να του κάνει εξετάσεις, αλλά εκείνος δεν θέλει: «Ξέρω καλά τι έχω! Εχω όγκο στο κεφάλι και πεθαίνω», της δηλώνει, χωρίς να ξέρει πως η Ελίφ είναι έξω από την πόρτα και ακούει τα πάντα.

Elif θάνατος Σελίμ

Ομως δεν λέει τίποτα! Οταν επιστρέφουν σπίτι, ο Σελίμ ζητάει από τα κοριτσάκια να μην πουν τίποτα για τη λιποθυμία του. Η Ελίφ δεν μπορεί άλλο να κρατήσει ένα τέτοιο μυστικό και λέει στον Γιουσούφ όσα άκουσε από τη νοσοκόμα και εκείνος πάει να βρει τον Σελίμ: «Τα ξέρω όλα! Ξέρω τι σου συμβαίνει», του λέει με δάκρυα και συνεχίζει:

«Δεν μπορείς να κρατάς ένα τέτοιο μυστικό, είμαστε όλοι δίπλα σου, σε στηρίζουμε και θα το ξεπεράσεις», τον ενθαρρύνει ο Γιουσούφ, αλλά ο Σελίμ του απαντάει πως δεν έχει πολύ χρόνο ζωής. Στη συνέχεια πάει να βρει την Ελίφ, η οποία του λέει πως δεν θέλει να τον χάσει από τη ζωή της και αγκαλιάζει τον θείο της.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στον Σελίμ, η Ζεϊνέπ έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό να έχει ανακατωσούρες και ναυτία. Αυτό τη βάζει σε σκέψεις και κάνει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό. Αργότερα συναντάει τον Σελίμ και του βάζει το χέρι στην κοιλιά της: «Είμαι έγκυος». Αυτό όμως καταρρακώνει ακόμα περισσότερο τον Σελίμ, που ξέρει πως δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα! Παράλληλα πεισμώνει κιόλας και μονολογεί: «Δεν πρόκειται να σας αφήσω έτσι και να φύγω! Θα φτιάξω πάλι από την αρχή όσα μας έδωσε ο πατέρας μου», και πάει να δουλέψει στο πλευρό του κύριου Μουσφίκ. Η οικογένεια Εμιρόγλου πετάει από χαρά με τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Ζεϊνέπ.

Από την ευτυχία... στη δυστυχία

Σε εφιάλτη θα μετατραπεί σύντομα η χαρά της Ζεϊνέπ όταν ανακαλύψει τις εξετάσεις του Σελίμ! Εκείνη βρίσκεται σε άρνηση: «Πες μου ότι είναι ψέματα αυτά που γράφει εδώ! Δεν είναι αλήθεια, πες το μου, δεν είναι αλήθεια», λέει και ξαναλέει και εκείνος της απαντάει: «Πεθαίνω». «Οχι, δεν μπορείς να πεθάνεις!

Μου λες ψέματα και δεν θέλω να ακούσω άλλα ψέματα», λέει σε παράκρουση και εκείνος την αγκαλιάζει για να την ηρεμήσει. Στη συνέχεια του προτείνει να ψάξουν να βρουν κάπου αλλού μια λύση και εκείνος της απαντάει πως το μέλημά του είναι να τους προσφέρει μια αξιοπρεπή ζωή! Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει στη σκέψη πως θα χάσει τον άντρα που αγαπάει!

Μια μέρα ο Σελίμ λιποθυμάει στο σπίτι και εκείνη πιστεύοντας πως πέθανε τον θρηνεί: «Μου είπε θα πεθάνω και πέθανε! Αυτό ήταν με άφησε, έφυγε», μονολογεί και συνεχίζει: «Μου είχε πει να μην πω σε κανέναν πως ήταν άρρωστος», λέει ξανά η Ζεϊνέπ και η Αλιγέ κοιτάζει σοκαρισμένη. Ομως ο Σελίμ συνέρχεται... Πλέον όλοι ξέρουν την αλήθεια και εκείνος τους την επιβεβαιώνει... Η Αλιγέ τον αγκαλιάζει και κλαίει...

Οι Εμιρόγλου μετακομίζουν στην Αμερική!

Μετά από τρεις σεζόν και περίπου 560 επεισόδια (τουρκικά), ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγέ αποχωρούν από τη σειρά. Ετσι, σύμφωνα με το σενάριο, η Ζεϊνέπ θα προσπαθήσει να βρει θεραπεία για τον άντρα της ώστε να γίνει καλά. Σύμμαχός της σε αυτό θα είναι ο Γιουσούφ, ο οποίος και θα τη βοηθήσει στις έρευνες που θα κάνει.

Τελικά η λύση έρχεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αμερική, όπου η Ζεϊνέπ ήρθε σε επαφή με διακεκριμένο γιατρό, ο οποίος και της είπε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Σελίμ να γίνει καλά και να θεραπευτεί. Ετσι ένα μεσημέρι όταν όλη η οικογένεια είναι μαζεμένη στο τραπέζι, η Ζεϊνέπ ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Εψαξα και βρήκα έναν γιατρό στην Αμερική που μου είπε ότι μπορεί να γίνεις καλά! Μη θυμώσεις που το έκανα χωρίς να σε ρωτήσω...», λέει στον Σελίμ και η Αλιγέ με τη Μελέκ συμπληρώνουν: «Είναι για το καλό σου! Δέξου τη θεραπεία και μην αφήσεις να σε καταβάλλει η ασθένεια.

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο νέο! Θα έρθει το παιδί σου σε λίγους μήνες στον κόσμο, μην του στερήσεις τον πατέρα του». Ο Σελίμ το σκέφτεται και τελικά αποφασίζει να πει το «ναι». Η ώρα του αποχωρισμού έχει φτάσει και όλοι βρίσκονται εκεί για να πουν το «αντίο».

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TiviSirial