Elif - θαύμα! Η Αρζού ζωντανή - Γυρίζει και ετοιμάζει φονική επίθεση

Ο Ουμίτ παθαίνει σοκ! Αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif - θαύμα! Η Αρζού ζωντανή - Γυρίζει και ετοιμάζει φονική επίθεση

Μπορεί οι Εμιρόγλου να πίστεψαν πως η Αρζού πέθανε στο τροχαίο που είχε, αλλά εκείνη ζει και μάλιστα επιστρέφει να ολοκληρώσει τα σατανικά της σχέδια. Ρακένδυτη, πάμφτωχη και με νέα ταυτότητα, η Αρζού γίνεται πιο επικίνδυνη από ποτέ! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις τραγικές σκηνές που θα παρακολουθήσετε στην Elif!

Η οικογένεια Εμιρόγλου δείχνει να περνάει καλά μετά τον θάνατο της Αρζού, καθώς ο κίνδυνος πια έφυγε, η αδίστακτη γυναίκα όμως όχι μόνο ζει, αλλά επιστρέφει να πάρει εκδίκηση από τη Μελέκ και την Ελίφ. Δεν θυμίζει σε τίποτα την όμορφη και λαμπερή γυναίκα που όλοι γνώριζαν. Με φόρμες, ρακένδυτη και χωρίς χρήματα παρακολουθεί από μακριά τους Εμιρόγλου να δείχνουν ευτυχισμένοι και μονολογεί: «Φαίνεστε τόσο χαρούμενοι. Νομίζατε ότι πέθανα, ε; Τώρα θα πρέπει να με φοβάστε! Τώρα που είμαι πεθαμένη πρέπει να με φοβάστε». Αυτή είναι και η πρώτη σκηνή κατά την οποία θα δούμε την Αρζού να επιστρέφει... από τον θάνατο!

Το σοκ του Ουμίτ

Οπως προαναφέραμε, η Αρζού δεν έχει καθόλου χρήματα, ωστόσο τα σχέδιά της είναι να το σκάσει στο εξωτερικό με νέο όνομα. Ετσι το βράδυ συναντάει έναν άνθρωπο της πιάτσας και του ζητάει να της φτιάξει νέα ταυτότητα. Εκείνος όμως απαιτεί για τη δουλειά αυτή 40.000 δολάρια και η Αρζού σοκάρεται, καθώς δεν έχει τόσα χρήματα! «Είναι δυνατόν να ζητάει τόσα; Τι θα κάνω; Πού θα τα βρω τόσα λεφτά;» αναρωτιέται. Και συνεχίζει: «Ξέρω πού θα τα βρω», λέει και φεύγει με χαμόγελο. Το επόμενο πρωί φτάνει έξω από το κτήμα και έκπληκτη βλέπει ένα φορτηγό μεταφορικής να παίρνουν τα έπιπλα. «Τι στο καλό συμβαίνει; Τι κάνουν στο σπίτι μου;» αναρωτιέται. Την ίδια ώρα μέσα, ο Ουμίτ βάζει τις τελευταίες υπογραφές για την πώληση του κτήματος Εμιρόγλου. Οταν όλοι φεύγουν, η Αρζού εμφανίζεται μπροστά στον σοκαρισμένο Ουμίτ:

Elif  Αρζού και Ουμίτ ξανά μαζί

Δείτε επίσης εδώ: Παράνοια στην Elif: «Η Μελέκ δολοφόνησε το μωρό μου» - Η νέα εμμονή της Αρζού

«Γύρισα, αγάπη μου». «Δεν μπορεί! Δεν είναι αλήθεια! Ουμίτ, χάνεις το μυαλό σου, τρελαίνεσαι! Η Αρζού έχει πεθάνει, δεν τη βλέπεις μπροστά σου», λέει στον εαυτό του, αλλά εκείνη τον πλησιάζει και τον αγγίζει: «Εγώ είμαι, αγάπη μου... Είμαι ζωντανή». «Δεν μπορεί να είσαι εσύ! Αναγνώρισα το πτώμα σου, δεν μπορεί», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Εγώ είμαι! Ολα αυτά ήταν μέρος του σχεδίου μου... Εκείνο το πτώμα ήταν η Γκοντζά», του λέει και η σκηνή κάνει flashback, όπου μας δείχνει τι ακριβώς συνέβη. Ο Ουμίτ γίνεται έξαλλος μαζί της και της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει...

Εκείνη τον ρωτάει να μάθει τι συνέβη στο σπίτι και γιατί πήραν τα έπιπλά τους και ο Ουμίτ θυμωμένος της απαντάει: «Εχεις καταλάβει τι πέρασα εξαιτίας σου, επειδή νόμιζα ότι πέθανες; Τα έχασα όλα! Τέλος», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Δεν έχουμε πια χρήματα;» και ο Ουμίτ συνεχίζει: «Γι' αυτό γύρισες; Για τα χρήματα! Επρεπε να το φανταστώ, όλη σου η ζωή γυρίζει γύρω από τα χρήματα».

Χάνει το σπίτι

Η Αρζού επικοινωνεί με τον άνθρωπο που θα της φτιάξει τη νέα της ταυτότητα και του λέει ψέματα πως έχει μαζέψει τα λεφτά. Στη συνέχεια πάει να βρει τον Ουμίτ: «Χρειάζομαι χρήματα», και εκείνος της απαντάει: «Δεν κατάλαβες μάλλον ότι τα έχασα όλα. Δεν έχουμε τίποτα. Εξαιτίας σου τα έχασα όλα. Και ξέρεις κάτι; Πούλησα το σπίτι». Η Αρζού γίνεται έξαλλη: «Τι εννοείς; Πώς το έκανες αυτό; Αυτό το σπίτι είναι τα πάντα για εμένα, είναι ό,τι έχω, είναι η Αρζού αυτό το σπίτι. Πάρε να ακυρώσεις την πώληση τώρα! Ξεχνάς μάλλον ποια είμαι». Εκείνος την κοιτάζει ειρωνικά: «Εχασες, Αρζού! Επρεπε όλα αυτά να τα σκεφτείς προτού κάνεις τις τρέλες σου. Επαθες εμμονή με τη Μελέκ και την Ελίφ και έχασες τα πάντα, εμένα, το μωρό και τον εαυτό σου! Η Αρζού Καραπινάρ δεν υπάρχει πια». Την επόμενη μέρα φτάνουν οι άνθρωποι που αγόρασαν το σπίτι, αλλά η Αρζού αρνείται να φύγει και μάλιστα διώχνει τους νέους ιδιοκτήτες. Ο Ουμίτ τη βγάζει έξω με το ζόρι. «Αν ήταν ο Κενάν εδώ, θα έκανε τα πάντα για να πάρει το σπίτι πίσω, εσύ όμως δεν κάνεις τίποτα», του λέει η Αρζού και εκείνος φεύγει.

Η εκδίκηση στη Μελέκ

Η Αρζού έχει μείνει πια τελείως μόνη. Δεν έχει σπίτι, δεν έχει λεφτά, δεν έχει άντρα, δεν έχει κανέναν πλέον. Τα έχασε όλα! Κυκλοφορεί μόνη μέσα στους δρόμους και προσπαθεί να βρει καταφύγιο στο πάρκο, όταν η αστυνομία τη βλέπει μέσα στη νύχτα και τη διώχνει καθώς είναι επικίνδυνο για μια γυναίκα να κυκλοφορεί μόνη της το βράδυ εκεί. «Σας ευχαριστώ πολύ, έχετε δίκιο», τους λέει και φεύγει, αλλά πάει παρακεί και κάθεται σε άλλο σημείο. «Πώς κατάντησες έτσι, Αρζού! Κοίτα τα χάλια σου... Εμεινες μόνη σου... Τα έχασες όλα. Εσύ, η Αρζού Καραπινάρ, κατάντησες να μένεις στον δρόμο», μονολογεί με δάκρυα. Η ίδια σκέφτεται όλες τις φορές που ήταν ισχυρή γυναίκα, με υπηρέτες, με τα ψώνια της, με τα μανικιούρ και πεντικιούρ της και πια δεν έχει τίποτα! Και συνεχίζει: «Είχα την τέλεια ζωή... Ομως όλα χάθηκαν απ' όταν εμφανίστηκε αυτός ο μικρός σατανάς, η Ελίφ. Θα δουν όμως τι θα πάθουν! Θα τους καταστρέψω».

Το επόμενο πρωί η Αρζού περιφέρεται στη γειτονιά της Μελέκ και προσπαθεί να παρακολουθεί τις κινήσεις της. Οταν βρίσκει ευκαιρία, αφήνει ένα σημείωμα στην πόρτα του σπιτιού. Η Μελέκ επιστρέφει και βρίσκει το γράμμα: «Νομίζατε ότι θα ευτυχήσετε χωρίς εμένα, αλλά κάνατε μεγάλο λάθος. Δεν έφυγα ποτέ. Μέχρι το τέλος της ζωής μου θα σας καταστρέφω. Αν κοιτάξεις προσεκτικά, ίσως μπορέσεις να με δεις. Δεν πέθανα, Μελέκ».

Η Μελέκ σοκάρεται καθώς πιστεύει πως η Αρζού είναι ζωντανή, αλλά ο Γιουσούφ της λέει πως αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί και πως κάποιος τους κάνει κάποια ανόητη φάρσα. Στο μεταξύ η Αρζού συναντάει τον άντρα που θα της δώσει τη νέα της ταυτότητα. Του ρίχνει σπρέι πιπεριού στα μάτια και εξαφανίζεται χωρίς να πληρώσει. «Σουλέ Γιαβούζ! Μου αρέσει το νέο μου όνομα! Η Αρζού Καραπινάρ πέθανε πια, από εδώ και στο εξής θα είμαι η Σουλέ Γιαβούζ», μονολογεί με χαρά.

Το επόμενο στάδιο του σχεδίου της Αρζού μετά το γράμμα στη Μελέκ, είναι να παρακολουθεί και τις κινήσεις του Γιουσούφ. Το βράδυ, μεταμφιεσμένη μπαίνει κρυφά στο βιβλιοπωλείο του και βρίσκει ένα πεταμένο γράμμα από κάποια θεία του Ματζιντέ, η οποία του γράφει πως θα του αφήσει όλη της την περιουσία, αλλά φοβάται την οργή του γιου της, του Ταρίκ. Η Αρζού έχει έναν άσο στα χέρια της...

Η τελευταία εμφάνιση της Αρζού στη σειρά!

Η τελευταία σκηνή που θα δείτε την Αρζού στη σειρά «Elif» θα είναι μπροστά σ' έναν υπολογιστή να ψάχνει στοιχεία για τη θεία του Γιουσούφ, για την οποία μαθαίνει πως έχει ορυχεία διαμαντιών. Εκείνη εκπλήσσεται: «Ο Γιουσούφ είναι πάμπλουτος! Για να δούμε ποιος είναι ο Ταρίκ. Σίγουρα θα χρειαστεί τη βοήθειά μου», μονολογεί και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δείτε την Αρζού.

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiviSirial