Masterchef 5 - Κωνσταντίνα για Διονύση: «Δεν έχει τα κότσια να τα πει μπροστά μου»

Πέταξε τα «καρφιά» της

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου για ακόμη μια φορά πέταξε για ακόμη μια φορά τα καρφιά της.

Αυτήν την φορά, στο επίκεντρο του σχολιασμού της, κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, βρέθηκε ο Διονύσης, με αφορμή τα πειράγματα του στον Αντώνη Μητρόπουλο, που μεταφέρθηκε στην Μπλε ομάδα.

Expand player

Η Κωνσταντίνα είπε χαρακτηριστικά: «Ο Διονύσης ήθελε να είναι στην μπλε ομάδα, το συζητούσε από χθες. Απλά θα πετάξει τις μπηχτές του, τα υπονοούμενά του γιατί έτσι κάνει για να ακουστεί ότι κάτι είπε, κάτι τον πείραξε κι έριξε την μπηχτή του.

Έτσι έχει μάθει κι έτσι κάνει. Μόνο αυτό μπορεί γιατί δεν έχει τα κότσια να κάνει κάτι άλλο όπως π.χ. να πιάσει εμένα και να μου πει όσα λέει πίσω από την πλάτη μου μπροστά μου.»

Masterchef 5: Τα 4 πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι ως νικητής της δοκιμασίας

Μετά την ανακοίνωση της αποψινής νέας δοκιμασίας του Masterchef, η κριτική επιτροπή αποκάλυψε στον Τζιοβάνι τα τέσσερα πλεονεκτήματα που είχε στην διάθεση του.

Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος νίκησε την προηγούμενη δοκιμασία με απόλυτη επιτυχία και για τον λόγο αυτόν είχε να διαλέξει δύο από τα τέσσερα πλεονεκτήματα.

Η κριτική επιτροπή λοιπόν του ανακοίνωσε πως είχε το δικαίωμα να ορίσει αρχηγούς στις δύο ομάδες, να πάρει 20 λεπτά επιπλέον για την ομάδα του, να πάρει έναν παίκτη από την Μπλε ομάδα και να διαλέξει οποιονδήποτε παίκτη επιθυμεί και να του φορέσει μια λευκή ποδιά, δηλαδή να του δώσει ασυλία.

Ο Τζιοβάνι λοιπόν διάλεξε τον επιπλέον χρόνο, δηλαδή να πάρει τα παραπάνω 20 λεπτά ενώ το δεύτερο πλεονέκτημα που επέλεξε ήταν να πάρει έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, διαλέγοντας έτσι τον Αντώνη.

Παρόλο που ο Τζιοβάνι είχε το δικαίωμα να πάρει την ασυλία και ουσιαστικά να σώσει τον εαυτό, αυτός διάλεξε να κινηθεί πιο ηθικά, κάτι που ελάχιστοι παίκτες θα έκαναν στην θέση του!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Μπέη: "Αν κερδίσει φέτος το MasterChef γυναίκα αυτή θα είναι η Μαργαρίτα"

MasterChef 5 - highlights 16/3: Η ανατροπή, ο αγώνας... μποξ και η αποχώρηση του Κωνσταντίνου