MasterChef 5 - highlights 16/3: Η ανατροπή, ο αγώνας... μποξ και η αποχώρηση του Κωνσταντίνου

Όσα είδαμε χθες στο ριάλιτι του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 16/3: Η ανατροπή, ο αγώνας... μποξ και η αποχώρηση του Κωνσταντίνου

Στο χθεσινό 16/3 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε μια τεράστια ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση, τον αγώνα... μποξ και την αποχώρηση του Κωνσταντίνου.

Αυτά είναι τα highlights 16/3 του MasterChef 5

Ο Τζιοβάνι ο νικητής της δοκιμασίας

Στο επεισόδιο του Masterchef, η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε ποιος από τους επίδοξους σεφ είχε το καλύτερο πιάτο και ποιος ήταν αυτός που αναδείχθηκε νικητής.

Με την Κωνσταντίνα να νικάει το Mystery Box, το κλίμα στην κουζίνα βάρυνε και ένταση και το άγχος των παικτών είχαν χτυπήσει κόκκινο.

Masterchef 5 νικητής Τζιοβάννι

Η κριτική επιτροπή φώναξε μπροστά την Μαρίνα, τον Αλέξανδρο, τον Τζιοβάνι και τον Νίκο, καθώς κατάφεραν να δημιουργήσουν τα πιο πετυχημένα πιάτα. Ωστόσο, αυτός που εντυπωσίασε περισσότερο τους τρεις κριτές ήταν ο Τζιοβάνι, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του.

O Ιωάννης, o Κωνσταντίνος και η Μαρία οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε με την ανάδειξη του νικητή της δοκιμασίας αλλά και τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Τζιοβάνι ήταν τελικά αυτός που εντυπωσίασε περισσότερο την κριτική επιτροπή και είχε ετοιμάσει το πιο νόστιμο και καλοστημένο πιάτο.

Αμέσως μετά, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν τους υποψηφίους προς αποχώρηση οι οποίοι ήταν ο Ιωάννης, ο Κωνσταντίνος, η Μαρία και ο Αντώνης, με τον τελευταίο να την γλιτώνει στο τσακ.

Η Μαρία έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και ανέτρεψε τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Η Μαρία ορίστηκε από την κριτική επιτροπή ως υποψήφια προς αποχώρηση και για αυτόν τον λόγο έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας που είχε κερδίσει σε προηγούμενο επεισόδιο του Masterchef.

Η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε δάκρυα μόλις άκουσε το όνομα της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα και της απογοήτευση της.

Ωστόσο, η ίδια ανακοίνωσε στους τρεις κριτές πως δεν θα διακινδυνέψει την θέση της και έτσι θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας της, κάτι που ήταν και αυτονόητο. Την θέση της πήρε ο Αντώνης και έτσι τόσο ο ίδιος όσο και ο Κωνσταντίνος και ο Ιωάννης είναι οι οριστικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Αλέξανδρος παρουσίασε τους παίκτες σαν να ήταν σε.. αγώνα μποξ!

Μια διαφορετική παρουσίαση και προσφώνηση συνόδεψε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, με τον Αλέξανδρο να «γονατίζει» τους κριτές με την ιδέα του.

Ο Αντώνης, ο Ιωάννης και ο Κωνσταντίνος κάθισαν πίσω από τους πάγκους τους στην κουζίνα και ήταν έτοιμοι να φτιάξουν το πιο δημιουργικό και νόστιμο πιάτο τους, καθώς ένας από τους τρεις θα αποχωρήσει από το Masterchef.

Ο Αλέξανδρος προκειμένου να σπάσει τον πάγο και να ξεαγχώσει τους συμπαίκτες του, πήρε την άδεια από την κριτική επιτροπή να κάνει την παρουσίαση των κριτών σαν να ήταν σε.. αγώνα του μποξ!

Φυσικά, τόσο οι διαγωνιζόμενοι όσο και οι κριτές «λύθηκαν» στα γέλια!

Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Χασιώτης

Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο MasterChef βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, αφού ο Κωνσταντίνος δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και αποχώρησε, σε ένα μεγάλο «πλήγμα» για την μπλε ομάδα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν αυγά με στάκα σε μια «πειραγμένη» έκδοση, με σκοπό να διαφυλάξουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση. Ο παίκτης με τη χειρότερη προσπάθεια από τους τρεις υποψήφιους ήταν ο Κωνσταντίνος, ο οποίος αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.