Καίτη Γαρμπή σε Κουτσόπουλο: «MasterChef μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι»

Το μήνυμα που του έστειλε η τραγουδίστρια μετά το λάθος που έκαναν στον αέρα του ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή σε Κουτσόπουλο: «MasterChef μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι»

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με αφορμή ένα λάθος που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον αέρα του MasterChef 5 στο STAR.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλοντας να πειράξει μια διαγωνιζόμενη, ανέφερε το τραγούδι "Άσπρο Μαύρο”", υποστηρίζοντας ότι είναι της Καίτης Γαρμπή, κάνοντας λάθος αφού στην πραγματικότητα είναι της Αλέξια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λοιπόν, θέλησε να διορθώσει το λάθος αυτό κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Twitter, λέγοντας πως το εν λόγω τραγούδι είναι της Καίτης Γαρμπή.

Η απάντηση της Γαρμπή σε Κουτσόπουλο και Κοντιζά με αφορμή το MasterChef

Λίγο αργότερα λοιπόν, η τραγουδίστρια του απάντησε γράφοντας «Μάστερ Σεφ μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι».

Καίτη Γαρμπή σε Κουτσόπουλο και MasterChef

Να σημειώσουμε πως η Καίτη Γαρμπή είναι ενεργή χρήστης του Twitter και τοποθετείται σε διάφορα θέματα που αφορούν την showbiz, αλλά και κοινωνικά θέματα.

Λίγα λόγια για την Καίτη Γαρμπή

Μετράει ήδη 33 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία αποτελώντας μία από τις πιο εμπορικές ερμηνεύτριες στην Ελλάδα με πάνω από 1.500.000 πωλήσεις δίσκων. Η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το 1997 με τον επίσης τραγουδιστή Διονύση Σχοινά και έχουν ένα γιο, τον Δημήτρη που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1999.

Η πρόταση γάμου του τραγουδιστή στη τραγουδίστρια έλαβε χώρα στον αέρα του τηλεοπτικού σόου του Mega Channel, Μπράβο, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά τη παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997. Έχοντας συνεργαστεί με πολλούς δημιουργούς έχει δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ενώ είναι η μόνη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει περισσότερα από 30 ντουέτα στη δισκογραφία.

Χαρακτηρισμοί που της έχουν αποδοθεί από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι "διαχρονική τραγουδίστρια", "αυθεντική σταρ", "φωνή της καρδιάς μας", "Ελληνίδα ντίβα" και "πρώτη μούσα του Φοίβου".Ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum από το 2015.

Ενδεικτικά κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι τα τραγούδια: "Χαμένα", "Μη Με Συγκρίνεις", "Θα Μελαγχολήσω", "Ιεροσυλία", "Ευαισθησίες", "Εσένα Μόνο", "Ανεμοδαρμένα Ύψη", "Βιάστηκα", "Περασμένα Ξεχασμένα", "Ξυπόλυτη Χορεύω", "Δώρο Θεού", "Έχω Στα Μάτια Ουρανό", "Ατόφιο Χρυσάφι", "Αλητάκι Μου", "Του Φεγγαριού αναπνοές", "Τρυφερότητα", "Κιβωτός", "Κόλαση", "Το Λάθος", " "Πες Το Μ' Ένα Φιλί", "Ναι, Υπάρχω Εγώ", "Το Κάτι", "Καταπληκτικό!", "Άντε Γεια", "Πώς Αλλάζει Ο Καιρός", "Μια Φορά Κι Έναν Καιρό", "Άκουσε, Αγόρι Μου", "Τι Θέλουνε Τα Μάτια Σου", "Ένταλμα Συλλήψεως" κ.α.