Masterchef 5: Η Μαρία έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και ανέτρεψε τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Την «γλίτωσε» στο τσακ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Η Μαρία έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και ανέτρεψε τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Η Μαρία ορίστηκε από την κριτική επιτροπή ως υποψήφια προς αποχώρηση και για αυτόν τον λόγο έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας που είχε κερδίσει σε προηγούμενο επεισόδιο του Masterchef.

Η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε δάκρυα μόλις άκουσε το όνομα της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα και της απογοήτευση της.

Ωστόσο, η ίδια ανακοίνωσε στους τρεις κριτές πως δεν θα διακινδυνέψει την θέση της και έτσι θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας της, κάτι που ήταν και αυτονόητο. Την θέση της πήρε ο Αντώνης και έτσι τόσο ο ίδιος όσο και ο Κωνσταντίνος και ο Ιωάννης είναι οι οριστικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του MasterChef 5, Αλέξανδρος Ακριτίδης

Πριν από δυο εβδομάδες ο Αλέξανδρος Ακριτίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5. Λίγες ημέρες μετά παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο γεγονός πως θα ντυθεί... γαμπρός!

Και μετά το Master Chef, έρχεται ο γάμος;

«Ναι! Παντρευόμαστε με τη σύντροφο μου, Κωνσταντίνα, η οποία είναι ζαχαροπλάστης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν καιρό και ήρθε η ώρα να το κάνουμε».

Χωρούν στο ίδιο σπίτι ένας σεφ και μια ζαχαροπλάστης ή μπορεί να προκύψουν κόντρες;

«Στο σπίτι μας είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα εστιατόριο 24ωρης λειτουργίας! Μαγειρεύουμε και φτιάχνουμε γλυκά ταυτόχρονα! Δεν υπάρχουν κόντρες καθόλου, γιατί και οι δύο κάνουμε κάτι που λατρεύουμε. Αντιθέτως, μαθαίνουμε μυστικά ο ένας από τον άλλον, ανταλλάσσουμε ιδέες και κάνουμε πολλές δοκιμές».

Ποια είναι τα σχέδια σας από εδώ και πέρα;

«Σίγουρα θα ήθελα να συνεργαστώ με καταξιωμένους σεφ, για να αποκτήσω ακόμα περισσότερη εμπειρία και γνώσεις πάνω στη μαγειρική. Από εδώ και πέρα, βέβαια, υπάρχουν και πολλά ακόμα που θα αρχίσουν να τρέχουν, όταν μπορέσει επιτέλους αυτός ο πολύπαθος κλάδος της εστίασης να επαναλειτουργήσει. Σίγουρα, το μεγάλο μας όνειρο είναι να ανοίξουμε το δικό μας εστιατόριο», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.