Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Ακριτίδης

Είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Ακριτίδης
TV24 03.03.2021 00:28
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η κλίκα φαίνεται πως… μένει όρθια στο MasterChef, αφού ο Αλέξανδρος Ακριτίδης είχε τελικά την χειρότερη επίδοση και έφυγε από το διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, η Μαρία Λαζαρίδου, η Ηρώ Περουλάκη, ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν, μετά την αποτυχία τριών ζευγαριών στο τεστ δημιουργικότητας.

Οι έξι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν σολομό με κρούστα κανταΐφι, κρέμα χαβιάρι, λαχανικά και λάδι παστουρμά. Μετά την κρίση των παικτών, ο Αλέξανδρος αναγκάστηκε να φύγει, αφού είχε την χειρότερη προσπάθεια.

MasterChef 5 αποχώρηση Αλέξανδρου Ακριτίδη

Η αποχώρηση του Αλέξανδρου Ακριτίδη από το MasterChef 5

«Αρχηγός σε δύο ομαδικές. Δύο νίκες. Καμία ήττα. Η μία φορά καλύτερη από την άλλη. Ήρθα με μία πολύ μεγάλη καχυποψία στο MasterChef. Ήρθα κλειστός ψυχολογικά και μαγειρικά και δυστυχώς, νομίζω ότι παρέμεινα κλειστός. Game over» είπε ο Αλέξανδρος και άφησε την ποδιά του.

Η Μαρίνα κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Σε γυναικεία υπόθεση αποδείχθηκε το τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef, με τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα να είναι οι νικήτριες και τους κριτές να διαλέγουν τη Μαρίνα, για να πάρει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.

Οι δύο κοπέλες συνεργάστηκαν ιδανικά σε μια δοκιμασία, στην οποία την πρωτιά θα έπαιρνε ένα δίδυμο και όχι ένας μάγειρας μόνος του, λίγο μετά την επικράτηση του Αλέξανδρου στο Myster Box, σε μια μέρα όπου έπεσε «βόμβα» με την ξαφνική αποχώρηση ενός παίκτη.

MasterChef Μαρίνα ασυλία

Οι κριτές, μετά το τεστ δημιουργικότητας, ζήτησαν από τους Στέφανο-Τζιοβάνι και Μαρίνα-Κωνσταντίνα να πλησιάσουν, ανακοινώνοντας πως οι δεύτερες είχαν την καλύτερη συνολική προσπάθεια. Επεσήμαναν, βέβαια, ότι η Μαργαρίτα είχε το καλύτερο πιάτο, αλλά το δίδυμό της με τον Νίκο δεν ήταν το πιο επιτυχημένο.

Μετά από αυτή τη διευκρίνιση, συνέχισαν λέγοντας, ότι από τις δύο παίκτριες του ζευγαριού, που υπερτέτησε, η Μαρίνα είναι εκείνη, που θα πάρει την κάρτα ασυλίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasteCherf 5: «Γλέντι» με την αποχώρηση του Πάνου - «Έπρεπε να πάρεις και το παρεάκι σου μαζί»

Masterchef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό της Βίλλη Σέργη

Share