Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Ράπτης

Για προσωπικούς λόγους

MasterChef 5: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Ράπτης
TV24 01.03.2021 22:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

«Βόμβα» έπεσε στο MasterChef, με έναν παίκτη να αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πάνο, που ανακοίνωσε την απόφασή του και σόκαρε άπαντες.

Πρόκειται για ένα «βαρύ» πλήγμα για την κλίκα, που έχει δημιουργηθεί με «πυρήνα» εκείνον, τον Ιωάννη και τον Διονύση, με τον Πάνο μάλιστα να έχει δηλώσει εδώ και καιρό, ότι στόχος δεν ήταν άλλος από τον τελικό, ενώ δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την απόφαση, που είχε πάρει.

Πάνος Ράπτης αποχώρηση

Κάπως έτσι, λίγο μετά την ανακοίνωση του νικητή του Mystery Box, που δεν ήταν άλλος από τον Αλέξανδρο, ο Πάνος είπε στους κριτές και τους συμπαίκτες του, ότι για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν επιθυμεί άλλο να βρίσκεται στο παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο, ακολούθησε την αποχώρηση του Κωστή και αποτελεί ακόμη ένα δυνατό μάγειρα, που χάνει η κόκκινη ομάδα.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Πάνου Ράπτη από το MasterChef 5

Masterchef 5: Ο Πάνος Ράπτης συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Masterchef είναι αναντίρρητα ο Πάνος Ράπτης, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως είχε ξανά συμμετάσχει και στον πρώτο κύκλο.

Ο 28χρονος επίδοξος σεφ που είναι πλέον αρχηγός της κόκκινης ομάδας, έχει προκαλέσει αρκετά με την συμπεριφορά του αλλά και εξαιτίας του ότι η παρέα του στο σπίτι είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης και ο Διονύσης Σαρακίνης.

 Masterchef 5 Πάνος Ράπτης

Τον Πάνο ωστόσο τον τσακώσαμε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και συγκεκριμένα το 2010 στο Mega, με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου και νικητή τον Άκη Πετρετζίκη.

Τότε ο διαγωνιζόμενος ήταν μόλις 18 ετών αλλά η πορεία του στο παιχνίδι τέλειωσε νωρίς, αφού δεν πρόλαβε καν να μπει στο σπίτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Στέφανος και ο Πάνος

MasterChef 5: O Πάνος άλλαξε δωμάτιο για να μην είναι μαζί με τον Ιωάννη

Share