MasterChef Highlights (26/2): Η νίκη των Μπλε, η υποψηφιότητα του Ιωάννη και η ατομική ασυλία

Πήραν "φωτιά" οι κουζίνες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Highlights (26/2): Η νίκη των Μπλε, η υποψηφιότητα του Ιωάννη και η ατομική ασυλία

Κανονικός χαμός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στο νέο επεισόδιο του MasterChef μετά από την ανακοίνωση της νίκης της μπλε ομάδας στην ομαδική δοκιμασία και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τον εκνευρισμό του Ιωάννη με την υποψηφιότητά του, στον Ράπτη που πήρε την ασυλία για τον εαυτό του.

Αυτά είναι τα highlights του χθεσινού (26/2) MasterChef

Νικητές για δεύτερη φορά οι Μπλε

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef οι παίκτες με αγωνία περίμεναν την τελική βαθμολογία τους για τα πιάτα που δοκίμασαν οι κριτές.

Ποια από τις δυο ομάδες κατάφερε να κερδίσει; Η απάντηση είναι: Οι Μπλε για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Η τελική βαθμολογία ήταν για τους Κόκκινους 150/180 και για τους Μπλε 170/180. Οι Μπλε κέρδισαν με μία διαφορά 20 βαθμών. Να θυμίσουμε πως στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης, έφυγε η Μαρία.

Νευρίασε ο Ιωάννης που βγήκε πρώτος υποψήφιος - «Δεν το περίμενα από τον Πάνο»

Χαμένοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ομαδική δοκιμασία στο Masterchef.

Ο Πάνος - που είχε βγει αρχηγός της ομάδας - όρισε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ιωάννη αφού είχε την χαμηλότερη βαθμολογία για τα πιάτα του ενώ κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του.

Ο Ιωάννης, αν κι ήθελε να φαίνεται ότι πήρε χαλαρά αυτήν την απόφαση, το πρόσωπό του άλλο μαρτυρούσε κι είπε: «Μαγειρικά είναι σωστή η απόφαση αλλά όταν κάποιον τον έχεις σώσει και τον αποκαλείς αδερφό… δεν το περίμενα.» Μάλιστα όταν τον αγκάλιασε ο Πάνος, έδειξε φανερά την αμηχανία του.

Από την άλλη η Μαρίνα σαν να χαιρόταν με αυτήν την εξέλιξη και είπε ότι όταν πήγε να χαιρετήσει τον Ιωάννη φαινόταν τσαντισμένος: «Είδες πόσο ωραία είναι να μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία;»

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram