Masterchef 5: Αποχώρησε η Μαρία Φιλόγλου

Απογοητεύτηκαν πλήρως οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Αποχώρησε η Μαρία Φιλόγλου

Στην σημερινή δοκιμασία του MasterChef υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Στέφανος, ο Κωστής, ο Γιάννης, η Κωνσταντίνα και η Μαρία, με την τελευταία τελικά να είναι αυτή που φεύγει από το παιχνίδι.

Οι πέντε κλήθηκαν για σήμερα να αντιγράψουν ένα αρκετά διαφορετικό παστίτσιο καθώς τα μακαρόνια έχουν γίνει κροκέτα, ο κιμάς είναι ταρτάρ και ένας αφρός φέτας συμπληρώνει το πιάτο.

Το απόλυτο δεκάρι το πέτυχε με επιτυχία ο Στέφανος και έτσι ήταν αυτός που επέστρεψε πρώτος στο σπίτι του MasterChef, με την Κωνσταντίνα και τον Κωστή να είναι αυτοί που τον ακολούθησαν

Στο τέλος έμεινε η Μαρία και ο Ιωάννης, με την πρώτη τελικά να αποφασίζει η κριτική επιτροπή πως πρέπει να αποχωρήσει. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, όπως ήταν αναμενόμενο, απογοητεύτηκαν και λυπήθηκαν αρκετά.

Masterchef 5 αποχώρησε η Μαρία Φιλόγλου

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με παίκτη του MasterChef 5 - «Ποιος νομίζει πως είναι;»

Απόσπασμα από το επεισόδιο του MasterChef 5 πρόβαλλε η εκπομπή Ευτυχείτε και με τα όσα διαδραματίστηκαν με έναν συγκεκριμένο παίκτη η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης ήταν ο διαγωνιζόμενος που κατάφερε να εκνευρίσει την παρουσιάστρια, η οποία ξέσπασε στον αέρα λέγοντας πως η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη.

«Εντωμεταξύ έκανα ένα ζάπινγκ το Σάββατο και νόμιζα ότι έβλεπα Εφιάλτη στην κουζίνα, είπα πως αποκλείεται να είναι το MasterChef αυτό. Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που παίκτης με έφερε ως εδώ. Ήθελα να μπω στην τηλεόραση και να τον πιάσω και να του πω "έλα εδώ".

Τι είναι αυτός ο Ιωάννης; Πού τον βρήκαν; Τι απαράδεκτη συμπεριφορά είναι αυτή; Πώς μιλάει έτσι σε όλους; Ποιος νομίζει πως είναι;», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου. Να σημειώσουμε πως σίγουρα θα εκνευριστεί και με το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι, καθώς θα γίνει χαμός με τους παίκτες.