MasterChef 5 Trailer (22/2) - Ιωάννης: «Όποιος θέλει να έρθει να με προκαλέσει μπροστά μου»

«Είναι ξεκάθαρο πλέον για ποια γυναίκα γίνονται όλα αυτά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Trailer (22/2) - Ιωάννης: «Όποιος θέλει να έρθει να με προκαλέσει μπροστά μου»

To MasterChef 5 επιστρέφει απόψε (22/2) με ένα νέο επεισόδιο και ήδη από το trailer φαίνεται πως αναμένεται να είναι συναρπαστικό. Ο Ιωάννης φαίνεται πως συνεχίζει με το ίδιο τροπάριο και μάλιστα προκαλεί όποιον μιλάει για εκείνον πίσω από τις κάμερες να το κάνει και μπροστά του.

Μετά την απόφασή του να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του, ο Ιωάννης φαίνεται πως έχει ανοιχτά μέτωπα παντού, τα οποία όχι μόνο δεν έχει σκοπό να κλείσει αλλά να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες εντάσεις.

Στο σημερινό επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ ιδιαίτερο Mystery Box το οποίο θα τους δυσκολέψει. Ο Ιωάννης και ο Στέφανος θα ανεβάσουν λίγο τους τόνους, ενώ οι δυο τους έχουν δείξει πως δεν τα πάνε καλά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

MasterChef Μαρίνα

Στο σημείο εκείνο, η Μαρίνα θα σχολιάσει την κατάσταση και θα αποκαλύψει πως είναι προφανές ότι όλα γίνονται για μία γυναίκα, η οποία δεν είναι άλλη από τη Μαρία Λαζαρίδου, η οποία όπως μάθαμε στα προηγούμενα επεισόδια έχει μία μικρή ιστορία με τον Ιωάννη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τι συνέβη στο MasterChef όταν πήρε ο Ιωάννης την ασυλία για τον εαυτό του

Η επιλογή του Ιωάννη να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του στο επεισόδιο του MasterChef, έκανε τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας πραγματικά έξαλλους με αποτέλεσμα να ανέβουν ιδιαίτερα οι τόνοι μόλις έφυγαν οι κριτές από το πλατό.

Οι συμπαίκτες και φίλοι του Ιωάννη στράφηκαν απέναντί του. Ο Διονύσης ήταν έξαλλος μαζί του και δείχνοντάς του το παντελόνι του γύρισε και του είπε: «Όλα εδώ θα κριθούν», θέλοντας να δείξει στον Ιωάννη πως δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει.

Στη συνέχεια, η Μαρίνα του απηύθυνε τον λόγο και εκείνος της ζήτησε να μην ανεβάζει τον τόνο της φωνής της ωστόσο η διαγωνιζόμενη ήταν έξαλλη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα της.

MasterChef 5 Ιωάννης ασυλία

Τέλος ο Πάνος, ξεκαθάρισε πως μέχρι τώρα δεν τον γνώριζε καλά αλλά από εδώ και στο εξής τον ξεγράφει από φίλο του. Τόσο αυτόν όσο και τη Μαρία, με την οποία έχει καλές σχέσεις.

Μόλις πήγαν ωστόσο στη δοκιμασία της ασυλίας, ο Ιωάννης παραδέχθηκε πως έκανε λάθος που κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του και τόνισε πως από εδώ και στο εξής δεν προβλέπεται να τον εμπιστευτεί κανένας συμπαίκτης του.