MasterChef 5: "Σκοτώθηκαν" οι Κόκκινοι - Πήρε ο Ιωάννης την ασυλία για τον εαυτό του

«Είσαι ξεφτίλας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5:

Κανονικός χαλασμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 στην Κόκκινη ομάδα μιας και ο Ιωάννης, λίγο μετά την ήττα αποφάσισε να πάρει την ασυλία για τον εαυτό του και να δώσει την Χριστίνα ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Όλη η ομάδα, ακόμα και οι φίλοι του Ιωάννη βρέθηκαν απέναντί του ενώ εκείνος από τη μεριά του τόνισε πως θέλησε να πάρει την ασυλία μιας και δεν μαγείρεψε και άρα δεν έκανε μαγειρικά λάθη τα οποία οδήγησαν στην ήττα της ομάδας.

Ο Διονύσης ήταν πραγματικά έξαλλος με το σκηνικό και ανέβασε αρκετά τους τόνους ενώ αποκάλυψε πως ο Ιωάννης το ίδιο πρωί είχε πει στην ομάδα πως αν χάσουν, θα βγει πρώτος υποψήφιος. Το ίδιο έκανε και η Μαρίνα, η οποία επίσης είναι μία κοπέλα από την παρέα του Ιωάννη.

Masterchef Χριστίνα Παπαοικονόμου

Η υπόλοιπη ομάδα τόνισε πως θα έπρεπε να πάρει την ασυλία ο Αντώνης, μιας και ήταν ο μάγειρας που είχε την καλύτερη απόδοση στην κουζίνα. Ο Ιωάννης από την άλλη απάντησε πως ο Αντώνης έχει τη δυνατότητα να παλέψει στην δοκιμασία αποχώρησης.

Η Μαρίνα σε κάποιο σημείο τόνισε πως ο πιο αδύναμος κρίκος στην ομάδα είναι η Μαρία αλλά ο Ιωάννης δεν την έβγαλε υποψήφια μιας και της έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία ενώ τη Χριστίνα τη φοβάται.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

MasterChef 5: Έξαλλος ο Κωστής με τον Ιωάννη - «Ανάλαβε τις ευθύνες σου αν φοράς παντελόνια»

Έξαλλοι ήταν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας στο MasterChef με την εν γένει συμπεριφορά του Ιωάννη, επισημαίνοντας πως δεν ανέλαβε τις ευθύνες του στο βαθμό, που θα έπρεπε, με τον Κωστή ειδικά να «ξεσπά» μπροστά στην κάμερα.

Η ομαδική δοκιμασία φαίνεται πως δεν πήγε καθόλου καλά, με τον Ιωάννη να λέει ψέμματα σχετικά με το πώς εκτελέστηκε ένα πιάτο, τόσο στο πρωτότυπο όσο και στο αντίγραφό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σε όλους αμηχανία, ενώ προκαλεί εντύπωση η στάση του, αφού στη διάρκεια των δοκιμασιών όλα καταγράφονται.

MasterChef 5 Ιωάννης

Κάπως έτσι, ο Κωστής προχώρησε σε επίθεση προς τον Ιωάννη. «Τίμα τα παντελόνια σου γ@μ@ το κέρατό μου», ήταν μια χαρακτηριστική του ατάκα, ζητώντας από τον αρχηγό του να επιδείξει αίσθημα ευθύνης.