MasterChef 5 - highlights 20/2: Τα κλάματα, τα νεύρα της Κόκκινης ομάδας και ο παίκτης που αποχώρησε

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 20/2: Τα κλάματα, τα νεύρα της Κόκκινης ομάδας και ο παίκτης που αποχώρησε

Στο χθεσινό 20/2 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε κλάματα εντάσεις και νεύρα στην Κόκκινη ομάδα, αλλά και την πρώτη αποχώρηση για το νέο κύκλο.

Αυτά είναι τα 202/ highlights του MasterChef 5

Ο Διονύσης ξέσπασε σε κλάματα και απολογήθηκε για την συμπεριφορά του

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο επεισόδιο στο Masterchef, με τον Διονύση αυτή τη φορά να ξεσπάει σε κλάματα και να απολογείται για την άσχημη συμπεριφορά του.

Ο Ιωάννης και ο Διονύσης είναι δύο άτομα τα οποία έχουν προκαλέσει πιο πολύ από τον καθένα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής μιας και οι δύο έχουν δείξει έναν πολύ κακό χαρακτήρα και με τον Ιωάννη να επιλέγει την ασυλία να την πάρει ο ίδιος.

Στο σημερινό επεισόδιο τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος απολογήθηκαν για την συμπεριφορά τους, με τον Διονύση μάλιστα να ξεσπάει σε κλάματα.

Βέβαια, ούτε οι συγγνώμες αλλά και ούτε και τα δάκρυα έπιασαν τόπο μιας και σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι δήλωσαν ανοιχτά ότι δεν μπορεί να αλλάξει πλέον κάτι. Μάλιστα, ο Διονύσης ζήτησε από την κριτική επιτροπή αμέσως μετά να αρθεί η ασυλία του με τους κριτές όμως να αρνούνται την πρόταση αυτή λόγω κανονισμών.

Masterchef 5 ο Διονύσης ξέσπασε σε κλάματα

Ολόκληρη η κόκκινη ομάδα εναντίον του Ιωάννη

Χωρισμένο στα δύο είναι από την πρώτη ομαδική δοκιμασία το Masterchef, με ολόκληρη την κόκκινη ομάδα να είναι εναντίον του Ιωάννη.

Οι λάθος χειρισμοί του στην δοκιμασία αλλά και η άσχημη συμπεριφορά του έκαναν τους συμπαίκτες του να εξαγριωθούν αλλά και να του εναντιωθούν.

Το κερασάκι στη τούρτα μάλιστα ήταν όταν ο ίδιος πήρε για τον εαυτό του την ασυλία και έβγαλε μάλιστα τη Χριστίνα υποψήφια προς αποχώρηση.

Φυσικά, οι κινήσεις αυτές έκαναν έξω φρενών τους υπόλοιπους παίκτες για αυτό και οι ίδιοι, σε κουβέντα που είχαν στο σημερινό επεισόδιο, συμφώνησαν πως ο Γιάννης «δεν φοράει και δεν τιμά τα παντελόνια του» με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και ο Διονύσης να έχουν μείνει μόνοι στο σπίτι.

Masterchef 5 κόκκινη ομάδα εναντίον του Ιωάννη

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

O Ιωάννης Αυλωνίτης o οποίος είχε το πλεονέκτημα να κρατήσει την ασυλία, υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια την Χριστίνα Παπαοικόνομου.

Στην συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι της κόκκινης ομάδας, ψήφισαν δίπλα στην Χριστίνα Παπαοικονόμου, την Μαρία Λαζαρίδου και τον Κωστή Αλεξάκη ως υποψήφιους.

Αφού οι 3 τους ανταγωνίστηκαν στο πιάτα αντιγραφής καλεσμένου σεφ, τους ανακοινώθηκε πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το MasterChef είναι η Χριστίνα Παπαοικονόμου.

MasterChef 5 αποχώρηση Παπαοικονόμου