Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Έξι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ιωάννης, Μαρία, Ηρώ, Κωνσταντίνος, Διονύσης και Ανούς

MasterChef 5: Έξι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
TV24 02.03.2021 21:34
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα γερό «χτύπημα» στην κλίκα του MasterChef επεφύλασσε η πρώτη ημέρα στην ολοκλήρωσή της, μετά το Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας, αφού ο Ιωάννης και ο Διονύσης είναι, μεταξύ άλλων, υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Αλέξανδρος ήταν ο νικητής του Mystery Box, σε μια ημέρα όπου η αιφνίδια αποχώρηση του Πάνου επισκίασε σχεδόν τα πάντα, με το τεστ δημιουργικότητας να ακολουθεί. Οι κριτές, με τη σειρά τους, ανέδειξαν νικητές τις Μαρίνα-Κωνσταντίνα κι έδωσαν την κάρτα ασυλίας στη Μαρίνα.

Λίγο αργότερα, όμως, κάλεσαν και τα ζευγάρια, που δε μαγείρεψαν καλά και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι έξι, ήτοι τρία εκ των ζευγαριών. Αυτά ήταν η Μαρία με τον Ιωάννη, η Ανούς με τον Διονύση και η Ηρώ με τον Αλέξανδρο, με την κόκκινη ομάδα να κινδυνεύει να χάσει άλλον ένα δυνατό παίκτη, μετά και την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου, ενώ αν φύγει είτε ο Ιωάννης είτε ο Διονύσης, η κλίκα θα διαλυθεί.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

MasterChef 5 - Κωστής: «Έκανα λάθος που έκανα παρέα με την κλίκα»

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Κωστής βρέθηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και εξήγησε μεταξύ άλλων πως έκανε λάθος που εμπιστεύτηκε την κλίκα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ιωάννη, τον Διονύση και τον Πάνο.

Ο Κωστής βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τη δεύτερη χαμένη ομαδική δοκιμασία της Κόκκινης ομάδας και μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. Βέβαια στις δηλώσεις που έκανε πριν φύγει από το παιχνίδι τόνισε πως αν του δοθεί η ευκαιρία θα επιστρέψει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Κωστής MasterChef 5

Οι δηλώσεις του Κωστή για το MasterChef 5

«Στην αρχή έκανα τη λάθος επιλογή να κάνω παρέα με τον Διονύση, τον Πάν και τον Ιωάννη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ηρώ, τον Κωνσταντίνο και την Κωνσταντίνα. Η παρέα του Ιωάννη, του Διονύση και του Πάνου έδειξε με τον καιρό την κακή πλευρά της», ήταν κάποια από τα σχόλια που έκανε ο Κωστής Αλεξάκης στη Φωλιά των Κου Κου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5: Οι διαγωνιζόμενοι «στόλισαν» τον Κωστή Αλεξάκη - «Έβγαζε κακία και χολή γιατί είναι σαν παιδάκι»

Masterchef 5: Ο Πάνος Ράπτης συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής

Share