MasterChef 5: Νικητές για δεύτερη φορά οι Μπλε

Με μεγάλη διαφορά πόντων

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Νικητές για δεύτερη φορά οι Μπλε

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef οι παίκτες με αγωνία περίμεναν την τελική βαθμολογία τους για τα πιάτα που δοκίμασαν οι κριτές.

Ποια από τις δυο ομάδες κατάφερε να κερδίσει; Η απάντηση είναι: Οι Μπλε για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Η τελική βαθμολογία ήταν για τους Κόκκινους 150/180 και για τους Μπλε 170/180. Οι Μπλε κέρδισαν με μία διαφορά 20 βαθμών. Να θυμίσουμε πως στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης, έφυγε η Μαρία.

Η νίκη των Μπλε

Masterchef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό του Στέφανου Χίλα

Ένας από τους παίκτες που έχει συζητηθεί αρκετά στο Masterchef 5 είναι ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος φαίνεται να πρωταγωνιστεί ήδη σε αρκετές κόντρες του σπιτιού.

Ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης, ένα βήμα πριν πιαστεί κυριολεκτικά στα χέρια με τον Πάνο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν οι υπόλοιποι παίκτες για να τους χωρίσουν!

Επειδή είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο παιχνίδι, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αρκετά πράγματα για τον ίδιο τα οποία δεν γνωρίζαμε!

Αυτό είναι το βιογραφικό του Στέφανου Χίλα από το Masterchef 5

Ο Στέφανος είναι 24 ετών. Βγαίνοντας από μια σχέση, που τον κρατούσε πίσω σε πολλούς τομείς της ζωής του, αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του στο MasterChef.

Έκανε αίτηση για τον μαγειρικό διαγωνισμό την ημέρα που χώρισε οριστικά. Δηλώνει ότι η αγάπη του για τη μαγειρική είναι το μόνο πράγμα που δεν τον έχει προδώσει ποτέ. Δυναμικός, ειλικρινής, με στοχοπροσήλωση, λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η εφήμερη δημοσιότητα αλλά ο τίτλος.

Μπήκε στο MasterChef 5 μόνο για να κερδίσει αλλά και για να αφήσει το αποτύπωμα του, δημιουργώντας κάτι πρωτοποριακό.