Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Στέφανος και ο Πάνος

Άγρια σκηνικά μεταξύ των δυο παικτών

Masterchef 5: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Στέφανος και ο Πάνος
TV24 24.02.2021 00:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο κακός χαμός έγινε στο τέλος του σημερινού MasterChef, με τον Στέφανο και τον Πάνο να τσακώνονται άσχημα και να βρίσκονται ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας από το παιχνίδι, το κλίμα στο σπίτι ήταν αρκετά έντονο καθώς η επιστροφή του Ιωάννη, του ίσως λιγότερου αγαπητού παίκτη, βάρυνε την ατμόσφαιρα.

Masterchef 5 παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Στέφανος και ο Πάνος

Ο Πάνος, που είναι αρκετά φίλος του Ιωάννη, ήθελε να τον στηρίξει και έτσι για να πικάρει κάποιους συμπαίκτες του και ιδίως τον Στέφανο, τοποθέτησε στο τραπέζι τρία μπουκάλια από ξίδι με τον Στέφανο να εκνευρίζεται να είναι έτοιμος να του ορμήσει!

Αμέσως τότε μπήκαν στην μέση οι υπόλοιπο παίκτες ενώ κατά την διάρκεια του καυγά πολλοί άκομψοι χαρακτηρισμοί έκαναν την εμφάνιση τους. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος του είπε: «Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις αν τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ».

MasterChef spoiler: Αλλάζουν ξανά οι ημέρες προβολής

Την Παρασκευή 12/2 ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες του bootcamp στο MasterChef 5 με τους επίδοξους σεφ να διαγωνίζονται για τις τελευταίες ποδιές. Μετά το τέλος του επεισοδίου συμπληρώθηκε η 24αδα των παικτών που θα μπουν στο σπίτι. Το MasterChef 5 από τη Δευτέρα (15/2) αλλάζει και φέτος θα δούμε πολλές ανατροπές.

Το κλίμα πάντως στο σπίτι είναι τεταμένο, μιας και οι παίκτες δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι και τσακώθηκαν!

Η αλλαγή που θα δούμε από αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, είναι οι μέρες μετάδοσης του διαγωνισμού, το οποίο θα παρακολουθούμε πλέον πέντε φορές τη βδομάδα με κανονικά επεισόδια, συν το MasterClass. Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα (15/2) το Masterchef 5 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, ενώ κάθε Κυριακή στις 17:50 θα προβάλλεται το MasterClass.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef - Τεό Γκαλτσίδης: «Έχω δεχτεί ρατσισμό όταν ήμουν μικρός! Με λέγανε όλοι δεν ξέρω κι εγώ τι»

MasterChef 5: Ξεκίνησαν οι βαριές κουβέντες - «Να φύγει μην τον κάνω μπαούλο»

Share