Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Η Μαρίνα κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Δεν είχε το καλύτερο πιάτο, αλλά μαζί με την Κωνσταντίνα την καλύτερη συνεργασία

MasterChef 5: Η Μαρίνα κέρδισε την κάρτα ασυλίας
TV24 02.03.2021 21:24
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε γυναικεία υπόθεση αποδείχθηκε το τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef, με τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα να είναι οι νικήτριες και τους κριτές να διαλέγουν τη Μαρίνα, για να πάρει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.

Οι δύο κοπέλες συνεργάστηκαν ιδανικά σε μια δοκιμασία, στην οποία την πρωτιά θα έπαιρνε ένα δίδυμο και όχι ένας μάγειρας μόνος του, λίγο μετά την επικράτηση του Αλέξανδρου στο Myster Box, σε μια μέρα όπου έπεσε «βόμβα» με την ξαφνική αποχώρηση ενός παίκτη.

MasterChef Μαρίνα ασυλία

Οι κριτές, μετά το τεστ δημιουργικότητας, ζήτησαν από τους Στέφανο-Τζιοβάνι και Μαρίνα-Κωνσταντίνα να πλησιάσουν, ανακοινώνοντας πως οι δεύτερες είχαν την καλύτερη συνολική προσπάθεια. Επεσήμαναν, βέβαια, ότι η Μαργαρίτα είχε το καλύτερο πιάτο, αλλά το δίδυμό της με τον Νίκο δεν ήταν το πιο επιτυχημένο.

Μετά από αυτή τη διευκρίνιση, συνέχισαν λέγοντας, ότι από τις δύο παίκτριες του ζευγαριού, που υπερτέτησε, η Μαρίνα είναι εκείνη, που θα πάρει την κάρτα ασυλίας.

Η νίκη της Μαρίνας στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 5

«Αποχώρησα από το MasterChef γιατί δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου»

Ο Πάνος Ράπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, όπου αναφέρθηκε στο MasterChef 5 και στην αποχώρηση του από το παιχνίδι η οποία έγινε οικειοθελώς.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για το μαγειρικό του “ταξίδι”, αλλά και για την απόφασή του να φύγει έτσι ξαφνικά από το ριάλιτι.

«Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι», είπε αρχικά ο Πάνος Ράπτης.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ φίλους μου τον Ιωάννη και τον Διονύση. Όμως, ο χρόνος θα δείξει. Δεν ταίριαζα με όλα τα παιδιά του διαγωνισμού. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου μέσα στον διαγωνισμό. Στην τελική τετράδα βλέπω τη Μαργαρίτα, τον Διονύση, τον Ιωάννη και τον Νίκο Σκορδάκη».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasteCherf 5: «Γλέντι» με την αποχώρηση του Πάνου - «Έπρεπε να πάρεις και το παρεάκι σου μαζί»

Masterchef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό της Βίλλη Σέργη

Share