MasterChef 5: Απαιτητικό το τεστ δημιουργικότητας - Έμεινε εκτός ο Αλέξανδρος

Οι παίκτες μαγείρεψαν σε ζευγάρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Απαιτητικό το τεστ δημιουργικότητας - Έμεινε εκτός ο Αλέξανδρος

Εξαιρετικά απαιτητικό ήταν το αποψινό τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 5, μιας και οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια και έτσι ο Αλέξανδρος, ως νικητής του Mystery Box, επέλεξε να μείνει εκτός της δοκιμασίας.

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου, οι υπόλοιποι παίκτες πέρασαν στην επόμενη δοκιμασία. Ο Αλέξανδρος λοιπόν, επέλεξε να μην συμμετέχει καθώς όπως είπε η νίκη του ή η παραμονή του στο παιχνίδι δεν εξαρτάται εντελώς από εκείνον.

MasterChef 5 Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος έπρεπε να χωρίσει τους υπόλοιπους παίκτες σε ζευγάρια και το κάθε ταίρι να ασχοληθεί είτε με γλυκό είτε με αλμυρό με τον Αλέξανδρο να διαλέγει το βασικό υλικό. Στα ζευγάρια θα μπορούσαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον λεκτικά αλλά όχι με κάποια παρασκευή. Το καλύτερο πιάτο από το καλύτερο ζευγάρι θα εξασφαλίσει την ασυλία από την διαδικασία αποχώρησης.

Το τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

MasterChef 5 - Κωστής: «Έκανα λάθος που έκανα παρέα με την κλίκα»

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Κωστής βρέθηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και εξήγησε μεταξύ άλλων πως έκανε λάθος που εμπιστεύτηκε την κλίκα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ιωάννη, τον Διονύση και τον Πάνο.

Ο Κωστής βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τη δεύτερη χαμένη ομαδική δοκιμασία της Κόκκινης ομάδας και μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. Βέβαια στις δηλώσεις που έκανε πριν φύγει από το παιχνίδι τόνισε πως αν του δοθεί η ευκαιρία θα επιστρέψει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Κωστής MasterChef 5

Οι δηλώσεις του Κωστή για το MasterChef 5

«Στην αρχή έκανα τη λάθος επιλογή να κάνω παρέα με τον Διονύση, τον Πάν και τον Ιωάννη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ηρώ, τον Κωνσταντίνο και την Κωνσταντίνα. Η παρέα του Ιωάννη, του Διονύση και του Πάνου έδειξε με τον καιρό την κακή πλευρά της», ήταν κάποια από τα σχόλια που έκανε ο Κωστής Αλεξάκης στη Φωλιά των Κου Κου.