Δημήτρης Μακαλιάς: «Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι πού θα πάω το καλοκαίρι»

«Έχουμε βρει το όνομα της μικρής»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Με τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη, Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Με τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη, Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha για τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα και για το μέλλον της εκπομπής «I love ΣουΚου». Παράλληλα προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τη βάφτιση και το όνομα της μικρής του κόρης.

«Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι πού θα πάω το καλοκαίρι. Περιμένω πώς και πώς την 1η Ιουλίου, που κύριο μέλημά μου είναι οι διακοπές με την οικογένειά μου, γιατί το έχουμε πολύ ανάγκη οικογενειακώς», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς σε καλοκαιρινό κλίμα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακαλιάς: «Είπαμε πολλά που δεν μπορώ να τα πω! Το περνάει δύσκολα...» - Η αποκάλυψη για τον Άρη Μακρή μετά τον σάλο για τον κακοποιητή της Άννα Μαρίας Βέλλη

Όσον αφορά το επαγγελματικό του μέλλον, απάντησε πως: «Όταν ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, η πρώτη κουβέντα που κάναμε είναι ότι “θα ξαναδούμε τι θα κάνουμε, αν θα συνεχίσουμε ή όχι, την περίοδο του Μαϊου”. Οπότε αυτό περιμένω και να συμβεί. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς για τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια της εκπομπής του, με κολακευτικά λόγια: «Είναι μια εκπομπή που μου αρέσει πολύ, είναι μια συνεργασία που κάνω τρία χρόνια και είμαι με την Μπέττυ δίπλα της οπότε θα ήθελα να συνεχίσω. Αλλά δεν είναι αυτοσκοπός να βρίσκομαι σε μια παρέα και να συζητάμε τα πάντα και να σχολιάζουμε τα πάντα. Είναι κάτι που μου αρέσει στο πλαίσιο που γίνεται τώρα, σε αυτή τη συνθήκη».

«Προτεραιότητες μου, αν δεν είμαι με την Μπέττυ, θα ήταν η μυθοπλασία και κάτι άλλο ή θέατρο μόνο. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι για τη βάφτιση της μικρής. Παίρνουμε το χρόνο μας, το όνομα το έχουμε βρει», κατέληξε ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha.