Δημήτρης Μακαλιάς: «Είπαμε πολλά που δεν μπορώ να τα πω! Το περνάει δύσκολα...» - Η αποκάλυψη για τον Άρη Μακρή μετά τον σάλο για τον κακοποιητή της Άννα Μαρίας Βέλλη

Η τηλεφωνική τους επικοινωνία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram: amiyiami (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Instagram: amiyiami (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομα του Άρη Μακρή, καθώς η πρώην σύντροφός του, Άννα Μαρία Βέλλη, δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube όπου απαντούσε σε αδιάκριτες ερωτήσεις και μία από αυτές αφορούσε τον κακοποιητή της.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο αυτό ανέφεραν πως πρόκειται για τον πρώτο, παρόλο που η ίδια δεν ανέφερε ποτέ το όνομά του (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ενώ και ο ίδιος ξεκίνησε να δέχεται υβριστικά μηνύματα για όλο αυτό, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να δημοσιεύσει μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

Η επικοινωνία του Δημήτρη Μακαλιά με τον Άρη Μακρή μετά το ξέσπασμα για την κακοποίηση της Βέλλη

Έκτοτε έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από κανάλια και εκπομπές για να μιλήσει, ωστόσο δεν επιθυμεί να κάνει κάποια άλλη δήλωση, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Μακαλιάς στο I Love ΣουΚου, το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου, αφού μίλησε μαζί του. Προχώρησε, μάλιστα, σε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες.

«Τον πήρα τηλέφωνο, δεν θέλει να πάρει θέση. Είπαμε πολλά που δεν μπορώ να τα πω. Το περνάει δύσκολα όλο αυτό και είχε την ανάγκη να βγει να το πει. Θέλει να μείνει σε αυτό, δεν θα σχολιάσει τίποτα παραπάνω και θέλει να αποδοθούν ευθύνες στο πρόσωπο που κακοποίησε την Άννα Μαρία όταν εκείνη θελήσει να το πει», δήλωσε ο ηθοποιός και δημοσιογράφος για όσα είπαν στο τηλέφωνο.

Ο τσακωμός της φίλη της Άννα Μαρίας με δημοσιογράφο μετά τον σάλο

Η Άννα Μαρία Βέλλη βρισκόταν σε γύρισμα μαζί με άλλους YouTubers, όπως η Μικρή Ολλανδέζα, ο Fipster και η Fosbloque. Στο σημείο βρισκόταν και η δημοσιογράφος της Super Κατερίνα, Μένια Κούκου, η οποία προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από την Άννα Μαρία Βέλλη, μάταια ωστόσο καθώς η κολλητή της φίλη της μίλησε σε έντονο τόνο και μάλιστα έβαλε την κάμερά της μπροστά στον φακό για να μην πάρουν πλάνα από το αμάξι που φεύγει.

Δείτε επίσης: Άννα Μαρία Βέλλη: «Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται» - Η ανάρτηση μετά το ντόρο που δημιούργησε το βίντεο για τον πρώην σύντροφό της

«Μην ενοχλείτε τη φίλη μου, σας παρακαλώ. Είμαι φίλη της και σας ζητάω να φύγετε. Εγώ σας λέω ότι δεν θέλει. Θα ήθελα να φύγετε. Όχι, δεν θέλω να τη ρωτήσετε τίποτα και να μην έρθει το μικρόφωνο κοντά. Γνωρίζετε ότι μία κοπέλα έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και η κολλητή της έρχεται και σας εκφράζει ότι επιθυμεί για την ασφάλεια της φίλης της και επειδή την ξέρει, να φύγετε. Δεν θα το συζητήσω. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να μιλήσει μόνο εκείνη, άντε και ένα κοντινό της άτομο, όπως εγώ που σας δηλώνει να φύγετε. Θέλω να φύγετε και δεν θα έχεις κανένα πλανάκι» είπε έξαλλη η φίλη της σε μία προσπάθεια να εμποδίσει την κάμερα να έχει πλάνο.

«Συγγνώμη η κυρία ποια είναι; Η δημοσιογράφος ήταν η Μένια Κούκου, η οποία πάντα είναι ευγενέστατη, κάνει τη δουλειά της. Είναι και εκείνη μητέρα δυο παιδιών και δεν είχε καμιά όρεξη να τρέχει το βράδυ να κυνηγάει την Άννα Μαρία Βέλλη. Η ίδια ξέρει από κάμερες, έχει κάνει τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με δημοσιογράφους, θα μπορούσε η ίδια να βγει και να πει "σε παρακαλώ, κλείσε την κάμερα, δεν θέλω να μιλήσω". Δεν κατάλαβα την επίθεση από τη φίλη της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του αποσπάσματος.

Και συμπλήρωσε: «Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και αυτό που έγινε με τη φίλη της δεν την τιμά. Η Άννα Μαρία ποτέ δεν θα αντιδρούσε έτσι. Έχει κάνει τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με ρεπόρτερ και ξέρει. Κανείς δεν «χτυπάει» την Άννα Μαρία. Είμαστε πάντα με το θύμα απλά δεν μας άρεσε αυτή η εικόνα. Θα μπορούσε ευγενικά να βγει και να πει "συγγνώμη δεν θέλω". Η Μένια θα έκλεινε την κάμερα και θα έφευγε».