Άννα Μαρία Βέλλη: «Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται» - Η ανάρτηση μετά το ντόρο που δημιούργησε το βίντεο για τον πρώην σύντροφό της

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Βέλλη: «Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται» - Η ανάρτηση μετά το ντόρο που δημιούργησε το βίντεο για τον πρώην σύντροφό της

Τεράστιο ντόρο έχει προκαλέσει η νέα δήλωση - ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στο προσωπικό της προφίλ στο Tik Tok, όπου μίλησε ξανά για τον επί πολλά χρόνια πρώην σύντροφό της που την κακοποιούσε.

«Είναι αλήθεια ότι γνωστή youtuber, φίλη μου κάνει παρέα με τον πρώην κακοποιητή μου Δεν θέλω να μείνω στο ποια είναι, τι και πως. Παίζει τεράστιο ρόλο το περιβάλλον του θύτη. Αν θα τον ξεκόψει μετά από μια τέτοια πράξη ή όχι. Στο να μην επαναλάβει στο να βοηθήσουν να καταλάβει ότι αυτό που έχει κάνει είναι λάθος. Εγώ είμαι εδώ είμαι καλά. Δεν θα έκαναν παρέα με έναν άνθρωπο που κάποιος μου είπε ότι το έκανε γιατί θα ήθελα να πιστεύω το θύμα. Μπορεί να έχουν χειραγωγηθεί όπως είχα χειραγωγηθεί και εγώ», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Μετά λοιπόν από αυτή την ανάρτηση έχει δημιουργηθεί μεγάλος χαμός, καθώς από την πρώτη αποκάλυψη που έκανε (δείτε εδώ) μέχρι και σήμερα, δεν έχει αποκαλύψει το όνομα του πρώην συντρόφου της.

Αποτέλεσμα αυτού, ο Άρης Μακρής με τον οποίο ήταν σε σχέση πολλά χρόνια να βγει δημόσια και να απαντήσει, καθώς ο κόσμος τον έχει στοχοποιήσει και του κάνει επιθέσεις - δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Μέχρι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Πέμπτη 7/3 στο Happy Day του ALPHA, "χτύπησε καμπανάκι" στην Άννα Μαρία Βέλλη, λέγοντας πως το σωστό είναι να βγει και να απαντήσει αν τελικά είναι η όχι ο Άρης Μακρή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς του το οφείλει αν τελικά δεν είναι - δείτε τα σχόλια που έγιναν.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά τα όσα ειπώθηκαν

Η Άννα Μαρία Βέλλη λοιπόν λίγες ώρες μετά το βίντεο της και τα όσα έχουν γραφτεί στα social media και ειπωθεί, έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Tik Tok.

«Πολύ καλημέρα σας, προσπαθώ να κρατηθώ από χθες μετά το βίντεο. Το θράσος κάποιων ανθρώπων δεν έχει όριο, δεν μου επιτρέπει να αγιάσω. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, να την φέρει πίσω» είπε χαρακτηριστικά.