Έξαλλος ο Άρης Μακρής - Απαντά για πρώτη φορά στις κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά

Η ανάρτησή του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Άρης Μακρής - Απαντά για πρώτη φορά στις κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά

Μια ανάρητση "κόλαφο" έκανε ο Άρης Μακρής στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram σχετικά με τις κατηγορίες που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για κακοποιητική συμπεριφορά. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Άννας Μαρίας Βέλλη, σε πρόσφατο βίντεο στο Youtube, με τις οποίες κατηγορεί πρώην σύντροφό της ότι την έχει κακοποιήσει χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον τραγουδιστή.

Η οργισμένη ανάρτηση του Άρη Μακρή

Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνήματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στην δουλειά μου και εν τέλη και εγώ μέσα μου,ψυχικά,μα βαραίνω για κάτι που δεν θα τολμούσα ποτέ να σκεφτώ, πόσω μάλλον να κάνω.

Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μία φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: "Έσπασε" τη σιωπή του ο Άρης Μακρής - Η απάντηση σε όσους λένε πως είχε κακοποιήσει την Άννα Μαρία Βέλλη

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμα και σήμερα δεν είναι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηρογία αφορά σε εμένα. Παρ΄όλα αυτα τα απόνερα αυτής, δυστυχώς έφτασαν ως εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν χωρίς να μπορώ να μένω πλέον αμέτοχος.
Σε κάθε περίπτωση, επικροτώ, θαυμάζω και στηρίζω την κίνηση οποιοιδήποτε ανθρώπου να βρει το θάρρος και να μιλήσει όποτε και αν έχει δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η απορία μου είναι: γιατί μένει απλά εκεί επαναφέροντας ξανά και ξανά το θέμα αυτό; Γιατί δεν λέει το όνομά του κακοποιητή; Γιατί δεν κινείται νομικά ώστε να επέλθει δικαιοσύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα; Γιατί συνεχίζει να έχει παντού υλικό με το φερόμενο ως κακοποιητή;
Όλα αυτά μοιάζουν μυστήρια στο μυαλό μου και με ωθούν στην σκέψη ότι οι λόγοι της φήμης αυτή είναι εκδικητικοί και ο λόγος που οι προηγούμενες ερωτήσεις μένουν αναπάντητες είναι γιατί η κατηγορία αυτή είναι ανυπόστατη.
Υπάρχει και άλλος λόγος; Τα πολυπόθητα views και likes και ακόμα πιο ποθητή συμπέθεια του κόσμου; Δεν θα μπω στην διαδικασία να βρω τους λόγους, ούτε θέλω κιόλας, καθώς αρνούμαι να πιστέψω ότι κάποιον θα εκμεταλλευόταν ένα ολόκληρο κίνημα προς όφελός του.

Το μόνο που θέλω είναι να αποσυνεδθεί το όνομά μου απ' αυτή την τραγική δυσφήμιση. Προτείνω και δεν εξαιρώ τον αυτό μου απ αυτί να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει πραγματικά να ακουστούν, αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει θεωρώ, αν τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικάμας αλλά να ανεβαίνουμε εμείς με κόπο και αλήθεια στα δικά τους.

View this post on Instagram

A post shared by Aris Makris (@arismakris)