"Έσπασε" τη σιωπή του ο Άρης Μακρής - Η απάντηση σε όσους λένε πως είχε κακοποιήσει την Άννα Μαρία Βέλλη

«Συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα! Εάν ήταν αλήθεια, θα με πείραζε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Άρης Μακρής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία της Άννας Μαρίας Βέλλη για πρώην σύντροφο της που την έχει κακοποιήσει. Όπως αποκάλυψε, πολλοί συνδύασαν το όνομα του με την είδηση, με αποτέλεσμα να δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αναφέροντας πως δεν πρόκεται για εκείνον.

Η απάντηση του Άρη Μακρή μετά την καταγγελία της Βέλλη

«Άργησα να το πάρω χαμπάρι. Το πήρα χαμπάρι όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα σόσιαλ μίντια. Απλά δεν ήθελα να πάρω θέση, γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δεν έχει καν νόημα», είπε αρχικά ο Άρης Μακρής.

Και στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν τον ενόχλησε και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. «Εάν ήταν αλήθεια, θα με πείραζε», ανέφερε.

Η φωτογραφία της Βέλλη με τις μελανιές στο πρόσωπο

«•Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών•

Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω;Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν; Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε!!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…

Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. #together

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)».