Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν μιλάω με ονόματα γιατί...» - Για ποιο λόγο δεν αναφέρθηκε στον Άρη Μακρή

Αποφεύγει να το επιβεβαιώσει, αλλά και να το διαψεύσει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Άννα Μαρία Βέλλη ανέβασε βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, όπου followers τη ρωτάνε αν ισχύει πως μία συγκεκριμένη φίλη της, κάνει παρέα με τον Άρη Μακρή, θολώνοντας τα ονόματα και των δύο σε σημείο ωστόσο που φαίνονται. Οι περισσότεροι χρήστες κάτω από το εν λόγω βίντεο έκαναν ξεκάθαρο πως εκείνον αναφέρει ως κακοποιητή-πρώην σύντροφό της, με την YouTuber ωστόσο να μην το επιβεβαιώνει.

Σε σχόλιο που έκανε στο επίμαχο απόσπασμα, το οποίο ανέβασε κομμένο και στο TikTok, η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε και τον λόγο που δεν κατονόμασε τον Άρη Μακρή, παρότι το έχουν κάνει τόσοι άλλοι followers της.

Δείτε επίσης: Ο Άρης Μακρής ξεκαθαρίζει τη θέση του για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Πρέπει να λήξει αυτό»

Λίγες ώρες αφότου ανέβηκε το βίντεο η Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασε απαντώντας σε όσους τη ρωτάνε γιατί δεν είπε το όνομά του: «Το βίντεο δεν έχει στόχο να γίνει cancel κανένας και για αυτό δεν μιλάω με ονόματα. Στόχος είναι να καταλάβει το περιβάλλον του κακοποιητή πως αν δεν τον ξεκόψει είναι σαν να βάζει το χέρι του στην επόμενη φορά».

Το σχόλιο της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η οργισμένη απάντηση του Άρη Μακρή στην Άννα Μαρία Βέλλη

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο της Άννας Μαρίας Βέλλη, ο Άρης Μακρής απάντησε μέσω Instagram: «Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά.Αυτό έχει συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνήματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στην δουλειά μου και εν τέλη και εγώ μέσα μου,ψυχικά,μα βαραίνω για κάτι που δεν θα τολμούσα ποτέ να σκεφτώ, πόσω μάλλον να κάνω.

Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μία φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμα και σήμερα δεν είναι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηρογία αφορά σε εμένα. Παρ' όλα αυτά τα απόνερα αυτής, δυστυχώς έφτασαν ως εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν χωρίς να μπορώ να μένω πλέον αμέτοχος.

Σε κάθε περίπτωση, επικροτώ, θαυμάζω και στηρίζω την κίνηση οποιοιδήποτε ανθρώπου να βρει το θάρρος και να μιλήσει όποτε και αν έχει δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η απορία μου είναι: γιατί μένει απλά εκεί επαναφέροντας ξανά και ξανά το θέμα αυτό; Γιατί δεν λέει το όνομά του κακοποιητή; Γιατί δεν κινείται νομικά ώστε να επέλθει δικαιοσύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα; Γιατί συνεχίζει να έχει παντού υλικό με το φερόμενο ως κακοποιητή;

Όλα αυτά μοιάζουν μυστήρια στο μυαλό μου και με ωθούν στην σκέψη ότι οι λόγοι της φήμης αυτή είναι εκδικητικοί και ο λόγος που οι προηγούμενες ερωτήσεις μένουν αναπάντητες είναι γιατί η κατηγορία αυτή είναι ανυπόστατη.

Υπάρχει και άλλος λόγος; Τα πολυπόθητα views και likes και ακόμα πιο ποθητή συμπέθεια του κόσμου; Δεν θα μπω στην διαδικασία να βρω τους λόγους, ούτε θέλω κιόλας, καθώς αρνούμαι να πιστέψω ότι κάποιον θα εκμεταλλευόταν ένα ολόκληρο κίνημα προς όφελός του.

Το μόνο που θέλω είναι να αποσυνδεθεί το όνομά μου απ' αυτή την τραγική δυσφήμιση. Προτείνω και δεν εξαιρώ τον αυτό μου απ' αυτό να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει πραγματικά να ακουστούν, αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει θεωρώ, αν τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας αλλά να ανεβαίνουμε εμείς με κόπο και αλήθεια στα δικά τους.