Ο Άρης Μακρής ξεκαθαρίζει τη θέση του για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Πρέπει να λήξει αυτό»

Τι δηλώνουν άνθρωποι από το περιβάλλον του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Την πρόθεσή του να λήξει όσο το δυνατόν νωρίτερα η κόντρα τους, εξέφρασε ο Άρης Μακρής μετά την ανάρτησή του για την Άννα Μαρία Βέλλη. Για την ιστορία, η YouTuber αναφέρθηκε πρόσφατα σε έναν πρώην σύντροφο της με κακοποιητική συμπεριφορά, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του, με χρήστες των social media να «φωτογραφίζουν» τον ηθοποιό που προχώρησε στην παραπάνω απάντηση.

Δημοσιογράφος από την εκπομπή Super Κατερίνα επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον του Άρη Μακρή, που περιγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν στην επίμαχη ανάρτηση, και μεταφέρει την επιθυμία του να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια χωρίς υπερβολές.

Δείτε επίσης: Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του μετά το σάλο με την Άννα Μαρία Βέλλη - Ενδέχεται να αποχωρήσει

Τι δηλώνουν οι άνθρωποι από το περιβάλλον του Άρη Μακρή

«Η ανάρτηση του Άρη είχε ως μόνο σκοπό να διατυπώσει τη θέση του, να καταγράψει την άποψή του. Το να το κάνει αυτό δημόσια ήταν δυστυχώς η μόνη επιλογή που του είχε μείνει. Για κανέναν λόγο δεν θέλει να διογκωθεί οτιδήποτε, απλά για να γίνει, αν δεν οδηγεί σε λύση. Ο λόγος της ανάρτησης είναι ψυχολογικός και πηγάζει από την ανάγκη να βγει η αλήθεια του. Κανένας άλλος δεν μπορεί να εκφέρει προσωπική άποψη για ένα τέτοιο ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά φίλος του Άρη Μακρή.

Και συμπλήρωσε: «Ό,τι λέγεται πρέπει να είναι όσο πιο αντικειμενικό γίνεται και αυτό δεν μπορεί να γίνει από τρίτους. Όσα λέγονται τον έχουν δυσκολέψει και τον έχουν επιβαρύνει. Πρέπει κάπως να λήξει αυτό που συμβαίνει και μάλιστα με τον σωστό τρόπο. Και ο τρόπος είναι η ψύχραιμη διαχείριση. Δεν πρέπει να χαθεί το δίκιο»