Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του μετά το σάλο με την Άννα Μαρία Βέλλη - Ενδέχεται να αποχωρήσει

Η απόφαση της Γιούλης Ηλιοπούλου μετά την επίμαχη ανάρτησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί από την Τετάρτη 6/3 το όνομα του Άρη Μακρή μετά την ανάρτηση, που έκανε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αρνούμενος κατά μια έννοια κατηγορίες, που ίσως συνδέονται με το όνομά του.

Πιο αναλυτικά, η κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της και σοβαρή της σχέση έχει συνδεθεί από μερικούς με τον Άρη Μακρή. Το γεγονός μάλιστα, ότι η ίδια έφερε ξανά στη επιφάνεια το θέμα χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα του κακοποιητή φούντωσε ξανά τις φήμες.

Η συγκυρία ωστόσο που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση συνέπεσε με την επικείμενη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ''Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια'', η οποία είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 10/3.

Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Άρη Μακρή

Ο Άρης Μακρής αποτελεί μέλος της παράστασης και έτσι μέσα από δηλώσεις της ηθοποιού - σκηνοθέτριας, Γιούλης Ηλιοπούλου στο Πρωινό την Πέμπτη 7/3 έγινε γνωστό, πως η πρεμιέρα αναβάλλεται και θα αποφασιστεί τι θα συμβεί με τη συμμετοχή του Μακρή.

Πως επανήλθε το ζήτημα με την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Τεράστιο ντόρο έχει προκαλέσει η νέα δήλωση - ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στο προσωπικό της προφίλ στο Tik Tok, όπου μίλησε ξανά για τον επί πολλά χρόνια πρώην σύντροφό της που την κακοποιούσε.

«Είναι αλήθεια ότι γνωστή youtuber, φίλη μου κάνει παρέα με τον πρώην κακοποιητή μου Δεν θέλω να μείνω στο ποια είναι, τι και πως. Παίζει τεράστιο ρόλο το περιβάλλον του θύτη. Αν θα τον ξεκόψει μετά από μια τέτοια πράξη ή όχι. Στο να μην επαναλάβει στο να βοηθήσουν να καταλάβει ότι αυτό που έχει κάνει είναι λάθος. Εγώ είμαι εδώ είμαι καλά. Δεν θα έκαναν παρέα με έναν άνθρωπο που κάποιος μου είπε ότι το έκανε γιατί θα ήθελα να πιστεύω το θύμα. Μπορεί να έχουν χειραγωγηθεί όπως είχα χειραγωγηθεί και εγώ», ακούγεται να λέει στο βίντεο.